Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ελευθέρωσαν και το Κασάμπ οι δυνάμεις του Άσαντ…


Τεράστιας σημασίας νίκη είναι αυτή που φαίνεται ως πετυχαίνουν τα στρατεύματα του Άσαντ, αφού απελευθέρωσαν την κωμόπολη Κασάμπ στη συνοριακή περιοχή με την Τουρκία, μια περιοχή που είχε γίνει θέατρο σφοδρών συγκρούσεων με τους ισλαμιστές αντάρτες που χρηματοδοτούσε, εξόπλιζε και υποστήριζε με κάθε τρόπο η Άγκυρα και τώρα εισπράττει τα αποτελέσματα των αθλιοτήτων της.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι δυνάμεις του Άσαντ έχουν μπει στην κωμόπολη και προχωρούν σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις τελευταίων θυλάκων αντίστασης των ισλαμιστών τρομοκρατών, οι οποίοι εγκαταλείπουν την περιοχή.

Η ελευθέρωση της περιοχής έχει ξεχωριστή σημασία για τον Μπασάρ Αλ Άσαντ, αφού βρίσκεται στις παραλιακές περιοχές της Μεσογείου που ελέγχονται από Αλαουίτες, μέλη δηλαδή της δικής του σέκτας, παρότι πρόκειται για κωμόπολη που κατοικείται από Αρμένιους χριστιανούς κατά πλειοψηφία.

Προφανώς, η εξέλιξη αυτή, η οποία βοηθήθηκε τα μέγιστα από τη συνδρομή των δυνάμεων της Χεζμπολάχ στις αντίστοιχες συριακές κυβερνητικές του Άσαντ, αποτελεί ένα ακόμα βαρύτατο πλήγμα στους αντικαθεστωτικούς αντάρτες, που το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν θα ήταν να αναζητήσουν την οδό του συμβιβασμού ώστε να κλείσει επιτέλους το μέτωπο της Συρίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου