Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Περιμένουμε εξηγήσεις από το Κίεβο για την απόφασή του να κλείσει τα σύνορα, δήλωσε ο Λαβρόφ


Η Μόσχα αναμένει εξηγήσεις από το Κίεβο σχετικά με την πρόθεσή του να κλείσει τα σύνορά του με τη Ρωσία, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μετά τη συνάντηση με τον Λευκορώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Μακέι. «Αν πρόκειται (το Κίεβο) να μπλοκάρει όλες τις οδούς ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών μας, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών, θα θέλαμε να να μάθουμε τι εννοούν συγκεκριμένα» είπε ο Λαβρόφ, ενώ υπογράμμισε ότι οι ουκρανικές Αρχές έκαναν λόγο για μονομερές κλείσιμο των συνόρων. «Γι' αυτό είναι δύσκολο να σχολιάσουμε την κίνηση. Πρέπει να μάθουμε τι ακριβώς σημαίνει», ανέφερε ο Ρώσος ανώτατος διπλωμάτης.
«Να περιοριστούν οι εξτρεμιστές και οι νεοναζί»
Παράλληλα, ο Ρώσος ΥΠΕΞ δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα που αφορά τον περιορισμό των νεοναζί στην Ουκρανία. «Στον απόηχο των πρόσφατων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένης της αηδιαστικής επίθεσης στη ρωσική πρεσβεία, η διεθνής κοινότητα αλλά και εκείνοι που ασκούν άμεση επιρροή στις Αρχές του Κιέβου πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα του περιορισμού των εξτρεμιστών και των νεοναζί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαβρόφ. «Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και όσοι είναι σε θέση να επηρεάζουν τις καταστάσεις να μη συμβάλλουν στην επιδείνωσή της, αλλά να φροντίσουν για την άμεση διακοπή των στρατιωτικών επιχειρήσεων και την ομαλοποίησή της» πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι η Μόσχα θα λάβει περαιτέρω μέτρα για την ενίσχυση της ασφάλειας της πρεσβείας της στο Κίεβο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου