Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Συγκινημένος ο πατέρας του Δημήτρη: «Παλεύουμε για τον μικρό μας»


Συγκινημένος ο πατέρας του 7χρονου Δημητράκη, που μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Αννόβερο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, μίλησε για την επέμβαση η οποία έσωσε τη ζωή του γιου του.
Ο Δημητράκης βρίσκεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας, ενώ προχθές ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση ήπατος, σώζοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή του παιδιού.

Αρχικά ήταν να δώσει μόσχευμα ο πατέρας του αγοριού, ο κύριος Πέτρος Κισκήρας, αλλά τελικά βρέθηκε συμβατό όργανο άλλου δότη.

Ο πατέρας του 7χρονου ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τη συμπαράσταση του, μέσω της εκπομπής "Μίλα".

«Εκεί που παλεύαμε για τη ζωή του παιδιού, τώρα παλεύουμε για τη θεραπεία του», τόνισε ο πατέρας του Δημήτρη.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ευχομαι ο Θεος να δωσει και να πανε ολα καλα.Πολυ στεναχωριεμαι,δεν θελω να υποφερουν τα παιδακια,τα αγαπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή