Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αλβανία: Στο αντάρτικο κάτοικοι χωριού για να προστατεύσουν... χασισοφυτείες

Σε ένα... ιδιότυπο αντάρτικο «κατέβηκαν» οι κάτοικοι του χωριού Λαζαράτι στην Αλβανία, ένα μέρος γνωστό για τις χασισοφυτείες του, οι οποίες θεωρούνται από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.
Η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να δώσει τέλος στην παράνομη δράση των καλλιεργητών έχει στείλει πάνω από 500 άνδρες της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων, με τους κατοίκους να είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα χωράφια τους, ακόμη και με τα όπλα.
Μάλιστα υπήρξαν και ανταλλαγές πυροβολισμών ανάμεσα στις δύο πλευρές με τις δυνάμεις ασφαλείας να προωθούνται έως και τα πρώτα σπίτια του χωριού.
Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται η αποφασιστικότητα των αρχών να θέσουν υπό τον έλεγχό τους το Λαζαράτι.
Το υπουργείο καλεί τους κατοίκους του χωριού να πάρουν αποστάσεις από τα ένοπλα στοιχεία και να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους και απευθύνει προειδοποίηση προς άλλους πολίτες να αποφύγουν την είσοδο στο Λαζαράτι. Επίσης, συστήνει στους κατοίκους των γύρω χωριών, όπως η Δερβιτσάνη, να προσέχουν ιδιαίτερα τις κινήσεις τους.
Στο μεταξύ, η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε έναν κατάλογο 26 ατόμων που άνοιξαν πυρ κατά των αρχών ασφαλείας, ενώ από το πλήθος των πυροβολισμών εκτιμάται ότι είναι πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός αυτών που έχουν πάρει τα όπλα κατά των αστυνομικών.
Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, οι κάτοικοι του χωριού που κατέχουν όπλα είναι περισσότεροι από τους αστυνομικούς και, μάλιστα, διαθέτουν μέχρι και βαρύ οπλισμό και τεθωρακισμένα μέσα. Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται και οι ελεύθεροι σκοπευτές.


http://newpost.gr/post/362010/albania-sto-antartiko-katoikoi-xwrioy-gia-na-prostateysoyn-xasisofyteies#ixzz34pW2fND9
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου