Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ!!! Οι σύμμαχοι της Ρωσίας θα είναι όσοι και οι κόκκοι της άμμου!

Όλα τα τωρινά δραματικά γεγονότα έχουν προβλεφθεί με ακρίβεια από θεόπνευστες μορφές του παρελθόντος (και όχι μόνο)!

Από χαρισματικούς Γέροντες, Αγίους και Μάρτυρες της ελληνορθόδοξης παράδοσης, την οποία πολεμούν φανερά κομπλεξικοί τύποι όπως ο Δήμου και ύπουλα, στο παρασκήνιο, άτομα όπως ο παριστάνων τον «πρωθυπουργό» αρχιπροδότης Ιούδας Μπεναχίμ, που παρουσιάζεται δημόσια ως «Αντώνης Σαμαράς»… Το έθνος πρέπει να συντρίψει τα ως άνω φίδια χωρίς έλεος.

Πολλοί φίλοι και γνωστοί μας ρωτούν τι άραγε είπε (ανάμεσα στα τόσα που έχει προβλέψει) για τη Ρωσία και το μέλλον της ο Γέροντας Παΐσιος, αυτή η λαμπρή μορφή της Ορθοδοξίας! Διότι είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που διαδραματίζονται στην Ελλάδα, την περιοχή μας και τον κόσμο όλο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανατρέχουν στους προφητικούς λόγους του Γέροντα αυτού, ανακαλύπτοντας με θαυμασμό πόσο «μέσα» έπεσε σε όλα όσα είχε προ πολλών ετών αναφέρει… Για αυτά έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, και μάλιστα με το σύγγραμμά μας «Γέροντας Παΐσιος. Τα μελλούμενα (όσα πρόκειται να συμβούν)» των εκδόσεων “M-Press”, Αθήνα 2013, με πρόλογο του ιδίου του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Τι είπε λοιπόν ο Γέροντας Παΐσιος για τη Ρωσία και τα μελλοντικά παγκόσμια γεγονότα; Αυτά δηλ. που πολλοί πιστεύουν ότι θα βρούμε σύντομα μπροστά μας; Ας ανατρέξουμε στο ως άνω έργο μας, όπου αναφερόμαστε βεβαίως και στο εν λόγω κρίσιμο θέμα.

Στις σελίδες 82 και 83 διαβάζουμε τα εξής εντυπωσιακά:

«Τα χρόνια στα οποία έζησε ο Γέροντας χαρακτηρίστηκαν από τον Ψυχρό πόλεμο. Τότε υπήρχε γενική ανησυχία ανά τον κόσμο πως έπεται απίστευτη πλανητική σύγκρουση ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή, που πιθανώς να λάμβανε τη μορφή πυρηνικού πολέμου. Πάντοτε δεχόταν ερωτήσεις ο Γέροντας Παΐσιος και πάντα σαν καλός Πατέρας απαντούσε. Έτσι όταν ρωτήθηκε από επισκέπτες, αν οι Ρώσοι θα πολεμήσουν τη Δύση μόνοι τους ή αν θα έχουν συμμάχους, εκείνος απάντησε με άγια πραγματικά ενόραση: «Και βέβαια θα έχουν συμμάχους! Τώρα δεν φαίνονται, αλλά σύντομα θα τους δουν όλοι και θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου»!

Τι άραγε να εννοούσε ο Γέροντας Παΐσιος με τα ως άνω φοβερά λόγια του; Στο ίδιο προαναφερθέν έργο μας γράφουμε και τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα:

«Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους κι άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ’ όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που «θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου». Και πράγματι, μέχρι πριν κάποια χρόνια, στα χρόνια δηλαδή που ζούσε ακόμα ο Γέροντας Παΐσιος, οι Κινέζοι ακόμα δεν φαίνονταν στο πλευρό των Ρώσων και πολλοί πίστευαν ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει μόνη της μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο. Να όμως που ο Γέροντας δικαιώθηκε και σ’ αυτήν την περίπτωση.

Σήμερα ο ευρασιατικός άξονας, φαντάζει παντοδύναμος. Είναι γεγονός».

Πώς όμως θα γίνουν όλα αυτά; Και ποια η σχέση τους με την Ελλάδα (κάτι που μας ενδιαφέρει, ασφαλώς, άμεσα); Στο ίδιο μας αυτό έργο γράφουμε και τα παρακάτω:

«Ποια όμως η θέση της Ελλάδας σ’ αυτό το εφιαλτικό διεθνές περιβάλλον; Έχει μέλλον ο ελληνισμός μετά τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο; Και, αν ναι, τι είδους μέλλον; Και σ’ αυτό το ερώτημα απάντησε ο Γέροντας Παΐσιος, ο σοφός αυτός του Αγίου Όρους, σχετικά με τις προοπτικές του ελληνικού έθνους μετά την παγκόσμια καταστροφή που, φανερό είναι, πλέον πλησιάζει με ραγδαίο ρυθμό: «Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά! Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη, θα τα καταδιώξει και θα ερημωθεί η Αίγυπτος και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, από αυτές που θα καταστραφούν στον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει στο σπίτι του. Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία του».

 Αυτά τα παραπάνω εκπληκτικά είπε ο Γέροντας Παΐσιος εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Όταν ακόμη τίποτα δεν φάνταζε ότι θα οδηγηθούν τα πράγματα του κόσμου μας στη σημερινή περίπλοκη κατάσταση.  Δηλ. ότι είναι αναπόφευκτη μία πλανητική σύγκρουση τεραστίας κλίμακας ανάμεσα στη Δύση που καταρρέει και στη διαρκώς ανερχόμενη Ανατολή… Μήπως τώρα λοιπόν πλησιάζει η ώρα; Η διάσταση απόψεων μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ στο ουκρανικό ζήτημα είναι πια γεγονός. Όποιος από τους δύο υποχωρήσει, χάνει αυτομάτως τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά και τραυματίζεται βαθύτατα η εικόνα του ως παγκόσμια υπερδύναμη. Απ’ την άλλη, εάν τελικά κάποια από τις δύο αυτές πλευρές δεν κάνει πίσω, ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος είναι επί θύραις…

Ζούμε καιρούς δραματικούς. Τα πράγματα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, όπως π.χ. στην Ελλάδα, όπου είναι πια φανερό ότι ανατέλλει ένα νέο καθεστώς στη θέση της άθλιας Μεταπολίτευσης που πεθαίνει. Απ’ την άλλη, κρίσιμες θα είναι οι επόμενες μέρες στο θέμα της Ουκρανίας. Ό,τι όμως και να συμβεί τελικά τώρα στην Ουκρανία, τα πράγματα έτσι κι αλλιώς οδεύουν προς την απόλυτη σύγκρουση, τον θερμοπυρηνικό πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας! Στο νέο παγκόσμιο σκηνικό των ανακατατάξεων κάποιος εκ των δύο θα επικρατήσει. Για τον άλλο δεν θα υπάρχει θέση στο διεθνές στερέωμα των υπερδυνάμεων. Θα είναι ένας αγώνας ζωής και θανάτου…


Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

 Πηγή


6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ "ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ".

    Επειδή στην Ελλάδα όλα γίνονται τελικά ή άσπρα, ή μαύρα, δεν υπάρχει γκρίζο, το ερώτημα που κυριαρχεί είναι "είσαι με τους Ρώσους ή με τους Αμερικανούς;".

    Επανέρχεται έτσι με διαφορετικό τρόπο, η «διαχρονική» ιστορία ότι η Ελλάδα δεν έχει ποτέ τίποτα να φοβάται, διότι την αγαπά και την προστατεύει η ομόδοξος Ρωσία, και ότι το ξανθό γένος θα μας σώσει.

    Από την εποχή των Ορλωφικών, ακόμη περιμένουμε το ξανθό γένος που όλο έρχεται και όλο την κάνει…

    Μπορεί η Ρωσία να είναι ορθόδοξο κράτος, αλλά τελικά, όπως όλα δείχνουν, αυτό δεν έχει παίξει κανέναν μα κανέναν ρόλο τουλάχιστον όσον αφορά στις σχέσεις της με την Ελλάδα.

    Ανέκαθεν, οι Ρώσοι κοίταζαν αποκλειστικά και μόνο τα δικά τους συμφέροντα.

    Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, και κολλητός του Τσάρου Αλέξανδρου, ο Καποδίστριας, και η "φίλη" χώρα δεν κούνησε καν το δαχτυλάκι της για να μας βοηθήσει στον ξεσηκωμό.


    Άλλα ιστορικά παραδείγματα:
    Αν και ο ναζισμός με τον κομμουνισμό ήταν οι μεγαλύτεροι εχθροί, ο Στάλιν δεν δίστασε να προβεί σε συνθήκη συμμαχίας με τον Χίτλερ, καταδικάζοντας μάλιστα την Πολωνία σε διχοτόμηση, αν όχι εξαφάνιση.

    Και αν δεν τον πουλούσε ο Χίτλερ, με την επιχείρηση Βαρβαρόσα, ο Στάλιν θα συνέχιζε να είναι φίλος και σύμμαχός του, την ώρα που η «κακιά καπιταλιστική και ιμπεριαλιστική» Δύση θα πολεμούσε τον ναζισμό και τον φασισμό.

    Δείτε πως η ΕΣΣΔ συμπεριφέρονταν στους δορυφόρους της του Συμφώνου της Βαρσοβίας. .
    Δείτε τι έγινε στην Βουδαπέστη το 1956, ή στην Πράγα το 1968.
    Δείτε πώς ο Στάλιν παρέδωσε την Ελλάδα στον Τσόρτσιλ. Τις χιλιάδες Ελλήνων
    που εξόρισε στην Σιβηρία (γενοκτονία!)

    Δείτε τι έγινε με τον Τίτο, που πρώτος κατάλαβε ότι οι Ρώσοι δεν έχουν και πολύ μπέσα.
    Ας θυμηθούμε την πιο πρόσφατη περίπτωση όπου η Αμερική και το ΝΑΤΟ βομβάρδιζαν νυχθημερόν την ορθόδοξη Σερβία;
    Εκτός από κάποια ανέξοδα μπλα μπλα, τι έκανε η μεγάλη προστάτιδα της Ορθόδοξης πίστης; Τίποτα απολύτως.

    Αποκορύφωμα το πρόσφατο δούλεμα του Κρεμλίνου στην χειμαζόμενη Ελλάδα, με την «ανεξήγητη» απόσυρση του επενδυτικού ενδιαφέροντος της, και την προτροπή του Πούτιν να μην γίνονται ρωσικές επενδύσεις στην Ελλάδα.
    Στη περίπτωση μάλιστα της Κύπρου, το ενδιαφέρον του ήταν … «έκδηλο» !

    Βέβαια έχουμε και τον εξαδάχτυλο μαρμαρωμένο βασιλιά, που θα πάρει την Πόλη από τους άπιστους Τούρκους, και θα μας τη χαρίσει, διότι είμαστε ντερμπεντέρηδες, ωραίοι ως Έλληνες, και πάνω απ όλα ομόδοξοι…...

    Αυτή λοιπόν είναι η σκληρή πραγματικότητα για το "ξανθό γένος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε δικιο και οι δυο.κι εγω δεν πιστευω τιποτα απο αυτα.Οτι θελει ο Θεος θα γινει κι οχι οτι φανταζομαστε.Αν ειμαστε κοντα του θα πραγματοποιησει τα θελω μας.Δυστυχως δεν ειμαστε.Οι ρωσοι παντα την καναν με ελαφρα πηδηματακια.

      Διαγραφή
  2. 9:31 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΝ ΠΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΝ ΠΟΛΗ.Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΝ ΜΙΛΑΓΕ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ,ΤΕΣΠΑ,ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΝ ΠΑΙΣΙΟ.ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΝ ΠΑΙΣΙΟ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΝ ΠΑΙΣΙΟ ΔΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΡΩΣΩΝ.Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ Κ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Κ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΠΕΡΊ ΡΩΣΩΝ ΔΝ ΜΑΣ ΩΦΕΛΕΙ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ Κ ΜΕΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ.Κ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΥΘΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΠΌΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΣ ΔΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΠΙΝΤΕΔΩΝ.Κ ΟΛΟ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΙΓΟΥΡΑ Κ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ονομα του Γεροντα πολλοι και πολυ το εκμεταλευτηκαν... Για να βγαλουν χρημα και να δημιουργησουν εντυπωσεις μη σεβομενοι τη μνημη του.

      Διαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΓΕΡΟΝΤΑΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΤΗ.
    ΤΟΣΑ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ
    ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

    Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:
    "ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ (ΜΑΛ...., ΕΙΠΕ)
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΛΟΧΙΑΣ."

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ Κ ΜΑΣ.ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ?ΣΟΥΖΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ?ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΌΥΝΤΑΙ ΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ?ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΓΑΛΙΑ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΝ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΓΕΡΟΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ?ΣΟΥΖΑ ΟΛΟΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ?ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΤΗ ΔΕ ΡΩΣΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΑΠΛΑ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ Κ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 25 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΝ ΜΗΝΑ?ΓΙΑ ΤΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΟΥ ΌΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΕΥΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ?ΓΙΑ ΤΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ?Η ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΘΕΟ ΤΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟ ΤΣΑΒΕZ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ 200ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΝ ΜΗΝΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ..ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ Ο ΦΙΝΤΕΛ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ Κ ΠΟΡΝΕΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 11:06 ΟΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΟ "ΑΦΕΛΗ" ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή