Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σοκ στο Ιράκ από τα εγκλήματα των "ανταρτών"!

Νέο σοκ στη διεθνή κοινή γνώμη προκαλεί ένα ακόμη βίντεο που απεικονίζει αντάρτες της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε» (ISIS), να βασανίζουν και να γελοιοποιούν Ιρακινούς στρατιώτες, πριν τους εκτελέσουν.

Το βίντεο περιλαμβάνει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες αφού καταγράφει την εν ψυχρώ εκτέλεση στρατιωτών, οι οποίοι προηγουμένως έχουν υποχρεωθεί να φωνάξουν δυνατά ότι το ισλαμικό κράτος θα κυριαρχήσει.


Ιδιαίτερο αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι μετά την εκτέλεση ενός στρατιώτη, εμφανίζεται ισλαμιστής αντάρτης να κρατά την ταυτότητά του και να φωνάζει με ενθουσιασμό: «δόξα τω θεώ, σκότωσα έναν σιίτη».

Η γνησιότητα του βίντεο έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από την κυβέρνηση του Ιράκ.
Πριν λίγες ημέρες, ανάλογο σοκ προκάλεσαν οι φωτογραφίες με ομαδικές εκτελέσεις ομήρων, τις οποίες έδωσαν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι ισλαμιστές αντάρτες της ISIL.

Οι εκτελέσεις, που δημοσιεύθηκαν σε ισλαμική ιστοσελίδα, έγιναν σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά την κατάληψη της πόλης Τικρίτ στο βόρειο Ιράκ.

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι η αυθεντικότητα των φωτογραφιών επιβεβαιώνεται και από την κυβέρνηση της Βαγδάτης, η οποία ανέφερε ότι γνωρίζει για ομαδικές εκτελέσεις στο Τικρίτ.

Τα θύματα των εκτελέσεων είναι Ιρακινοί στρατιώτες που πιάστηκαν αιχμάλωτοι και οδηγήθηκαν στον τόπο εκτέλεσης ομαδικά και δεμένοι πιασθάγκωνα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται οι αιχμάλωτοι να πυροβολούνται σχεδόν εξ' επαφής από τους αντάρτες, ενώ κάποιοι άλλοι τραβούσαν φωτογραφίες

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου