Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Παράνοια: Το ISIL ζητάει ‘περισσότερη δημοκρατία' λενε ΜΜΕ!


Το ότι το ISIL (το έχει αποκηρύξει ακόμα και η ίδια η Αλ Κάιντα) ζητάει μόνο «περισσότερη δημοκρατία» για το Ιράκ, μόνο ως αστείο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε, όμως ΜΜΕ προσκείμενα στους πάτρωνες των ισλαμοφασιστών, το υποστηρίζουν ανερυθρίαστα.

Όπως είναι γνωστό η μαύρη προπαγάνδα είναι το πρώτο πράγμα που ευημερεί σε έναν πόλεμο, αφού το «πρώτο θύμα» μίας σύγκρουσης είναι πάντα η αλήθεια.

Με έκπληξη διαπιστώνει εάν κάποιος ανατρέξει σε μέσα ενημέρωσης τα οποία υποστηρίζουν την «αντιπολίτευση» στη Συρία, πως για αυτούς και τους αναλυτές που παρουσιάζουν για να δώσουν τα «φώτα» τους, το ISIL παρουσιάζεται ως μία δύναμη η οποία υποστηρίζεται από τους Σουνίτες του Ιράκ και σκοπό έχει να «φέρει τη δημοκρατία στο Ιράκ» αφού η κυβέρνηση του Νουρί Αλ-Μαλίκι στην ουσία αποξένωσε την κοινότητα των Σουνιτών η οποία καταπιέζεται από τους Σιίτες.

Η τοποθέτηση πως ο Αλ-Μαλίκι δεν ήταν αρεστός τους Σουνίτες και πως ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ να τους φερθεί ως πολίτες «πρώτης κατηγορίας» δεν στερείται βάσης. Είναι εξίσου προφανές όμως, ότι τα τελευταία δέκα χρόνια το αίμα που έτρεξε μεταξύ των δύο κοινοτήτων είναι πολύ.

Όμως, το να παρουσιάζεις δολοφόνους (οι οποίοι φυσικά δεν είναι και από το Ιράκ) ως «μαχητές της δημοκρατίας» για το Ιράκ, μόνο το μειδίαμα μπορεί να προκαλέσει. Το ISIL λοιπόν ζητάει να «εκδημοκρατίσει» το Ιράκ όπως το έκανε τα τελευταία τρία έτη στην Συρία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την μήνη ακόμα και των ίδιων των «αντικαθεστωτικών» οι οποίοι συγκρούονται πλέον ανοιχτά με αυτό.

Πολύ σύντομα, ακόμα και εάν οι Σουνιτικοί πληθυσμοί του δυτικο-κεντρικού Ιράκ αποδεχτούν – μέσω επίδειξης ανοχής ή σύμπραξης, ή καταναγκασμού – την παρουσία του ISIL στην περιοχή τους, θα αντιληφθούν τον «παράδεισο» που τους υπόσχονται οι μαχητές του Χαλιφάτου και θα αντιδράσουν.

Αυτοί που χαιρέτησαν την παρουσία του ISIL στη Συρία και δικαιολόγησαν την δραστηριότητά του ως προσπάθεια «εκδημοκρατισμού», προσπαθούν να περάσουν το ίδιο γελοίο και φθαρμένο παραμύθι και στην περίπτωση του Ιράκ. Φυσικά, αυτή τη στιγμή ούτε οι ένθερμοι υποστηριχτές των Σύριων αντικαθεστωτικών στη Δύση δεν τους πιστεύουν. Τα γεγονότα στη Συρία είναι δηλωτικά της κόλασης που έρχεται στο Ιράκ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου