Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούν τα αδέλφια να φοιτούν στην ίδια πόλη


Οι βάσεις ανακοινώθηκαν και η μεγάλη αγωνία μαθητών και γονιών έλαβε τέλος. Όμως οι περιπτώσεις οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο, καθώς έχουν δύο παιδιά φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις, είναι πολλές,και εδώ και καιρό ζητείται μία λύση που θα τις ανακουφίσει.Το υπουργείο Παιδείας, πιθανότατα τη Δευτέρα, εκδίδει υπουργική απόφαση με την οποία θα ορίζεται ότι το δεύτερο παιδί κάθε οικογένειας θα μπορεί να σπουδάσει στην πόλη όπου φοιτά και το πρώτο, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε περιπτώσεις κατά τις οποίες υπάρχουν ομοειδή τμήματα μεταξύ του ιδρύματος στο οποίο θα μετεγγραφεί.

Με αυτό τον τρόπο η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας επιδιώκει να δοθεί μια ανάσα στις οικογένειες, αλλά και στα ιδρύματα, καθώς είναι πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να αποσυμφορηθεί η ζήτηση προς κεντρικά ΑΕΙ.

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Οικονομικών, Χρ.Σταϊκούρας, έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο έκτακτης χρηματοδότησης των ΑΕΙ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου