Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

"Τσουνάμι" μεταναστών στο Αιγαίο! Πάνω κάτω πλέουν αρματαγωγά του ΠΝ για τη μεταφορά τους


Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση στο Αιγαίο με το κύμα μεταναστών να έχει πάρει διάσταση τσουνάμι. Το ΠΝ έχει κληθεί να σηκώσει ένα μεγάλο βάρος της επιχείρησης αντιμετώπισης αλλά και υποδοχής μεταναστών με κόστος μεγάλο . Αρματαγωγά του Στόλου πλέουν τα τελευταία 24ωρα διαρκώς πάνω κάτω στο Αιγαίο για να μεταφέρουν από ακριτικά νησιά εκατοντάδες παράνομους μετανάστες που κατά κύματα αποβιβάζονται στις ακτές. Ή ακόμη χειρότερα πηδανε από τα δουλεμπορικά στη θάλασσα .

Το αρματαγωγό Ρόδος, απέπλευσε από τη Σάμο με περισσότερους από 200 μετανάστες και μόλις κατέπλευσε στην Καβάλα όπου τους αποβίβασε πήρε νέα διαταγή να επιστρέψει σε Χίο και Σάμο ώστε να παραλάβει ακόμη 250 !

Στο ΠΝ και στο Λιμενικό λένε ότι το μόνο που μπορεί να ανακόψει την διαρκώς αυξανόμενη ροή παράνομης μετανάστευσης, είναι…ο χειμώνας. Η Ελλάδα έχει αφεθεί μόνη να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο πρόβλημα. Οι Ευρωπαίοι δεν κουνάνε το δαχτυλάκι τους και οι κατά καιρούς υποτιθέμενη “βοήθεια” της Frontex δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. 

Περίπου 280 χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν στα Μικρασιατικά παράλια να περάσουν σε ελληνικά νησιά. Το οικονομικό κέρδος των Τούρκων δουλέμπορων είναι ανεκτίμητο. Και απ΄ αυτό είναι βέβαιο ότι κερδίζουν πάρα πολλοί στην Τουρκία. Ίσως και τα πληρώματα των σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής τα οποία επιδεικτικά αφήνουν να περνούν από δίπλα τους τα δουλεμπορικά. 

Όχι ότι το επίσημο τουρκικό κρατος έχει καμία ανησυχία για το θέμα. Η ανενόχλητη προώθηση χιλιάδων ανθρώπων προς την Ελλάδα, εκτός από την “ανακούφιση” που προσφέρει στην Τουρκίς, προκαλεί τεράστια καταπόνηση υλικού και προσωπικού αλλά και οικονομικό κόστος στις ελληνικές ΕΔ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου