Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Kαρατζαφέρης: Θα συνεργαστώ με τη ΝΔ για να μην πάμε σε... προλεταριάτο


Για άλλη μία φορά το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης παραδέχεται ευθαρσώς πως δεν λέει «όχι» σε συνεργασία και όχι αφομοίωση από τη Νέα Δημοκρατία, με στόχο την αλλαγή πολιτικής, αλλά και ως ανάχωμα για την κατάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε: «Δεν συζητάμε για επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία. Μιλάμε για συλλειτυργία αλλαγής πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει γιατί είναι καλός. Κερδίζει γιατί γίνονται αλλεπάλληλα λάθη πολιτικής", είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι ο Α. Σαμαράς, έχει καταλάβει ότι αυτή η πολιτική έχει κοντά ποδάρια. Απλώς δεν έχει τη δύναμη να το επιβάλλει.
«Βοηθάω για να αλλάξουμε πολιτική. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια. Είμαι ανοιχτός για συνεργασία στα πλαίσια αλλαγής πολιτικής. Είμαι εκεί που ήμουν το 2012 όταν αποχώρησα. Το ναι σε όλα έφερε την πολιτική εκεί που είναι».

Μάλιστα χρησιμοποίησε και μια ιδιαίτερη φρασεολογία για να εξηγήσει τι εννοεί: «Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική για να μείνει ο τόπος όρθιος και να μείνει στην αστική δημοκρατία και να μην περάσουμε σε διάφορες μορφές προλεταριάτου».
Ερωτηθείς για το μένος του κατά του Α. Τσίπρα, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε:
"Δεν είμαι έτοιμος να δεχθώ την Αριστερά στα πράγματα. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα φέρει κακό στην Ελλάδα. Μία ψήφος παραπάνω θα δώσει 50 έδρες στον Τσίπρα. Εγώ δεν θα τη δώσω".

Μάλιστα, ο Γ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, "θεομπαίχτη", σημειώνοντας ότι ενώ δεν έχει βαφτίσει το παιδί του, επισκέπτεται το Άγιον Όρος και πρόσθεσε ότι τον τρομάζει το ενδεχόμενο να έχει η Ελλάδα άθεο πρωθυπουργό.

Σημείωσε μάλιστα με νόημα ότι "στο Σαμαρά έχω σούρει πάρα πολλά και εκείνος μου έχει κάνει πολλά, όμως το χθες δεν είναι ο ασφαλής συνοδοιπόρος του αύριο".
Ερωτηθείς για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι πρέπει να επιλέξουμε τον Άριστο ανάμεσά μας. Μια προσωπικότητα με κύρος εντός και εκτός Ελλάδος.
Ο κ. Καρατζαφέρης τέλος, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του λέγοντας συμβουλεύοντας τους πολίτες αν αισθανθούν πόνο να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Συνεντευξη ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs Ρ/Σ 89.2 Ο δημ.Για τον Αλαβανο πιστευετε πωs ειναι γινατι που θελει να φυγει;;;;;;Εγω θελω να κανω μια δημοσια εκκληση απο τον Ρ/Σ στον αλεκο αλαβανο να μην φυγει.Γιατι οι πολιτικεs προσωπικοτητεs ειναι χρησιμεs δεν παυει να ειναι μια πολιτικη αξια η οποια δεν πρεπει να χαθει για ενα γινατι.Κανω μια εκκληση να παραμεινει στο πολιτικο γιγνεσθαι γιατι δεν ξερειs ποτε και αν χρειασθουν καλυτερα μυαλα σε μια αναγκη τηs χωραs και ενα απο τα ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εκπροσωποs του Λ.Α.Ο.Σ.Κωσταs Αιβαλιωτηs ειπε:Οπροεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs θα ψηφισει τον αλεξη τσιπρα για προεδρο τηs ΚΟΜΙΣΙΟΝ γιατι ειμαστε εθνικιστεs και πατριωτεs!!!!!!!!!O καρατζαφερηs εδωσε γραμμη στο κομμα του να στηριχθει μονοκουκι η υποψηφια με το συριζα ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ!!!!!Μαλιστα ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ. γνωστοποιησε την αποφαση του στον αλεξη τσιπρα οταν οι δυο ανδρεs συναντηθηκαν τυχαια σε αεροπλανο προs την ΘΕΣ/ΝΙΚΗ με το προεδρο του συριζα να απαντα με ενα χαμογελο.Γιατι στηριξατε την ΔΟΥΡΟΥ ενω βριζετε τον ΤΣΙΠΡΑ;;;;;;;;;Ο καρατζαφερηs ο εναs ειναι μπανανα και ο αλλοs ειναι φραουλα και στην κορφη κανελα.ειναι ντροπη να τον λενε κωλωτουμπα κωλωγλυφτη ντροπη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θά συνεργαστεί μέ τήν ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! Γιατί ρέ κωλογλύφτη καρακωλοτούμπα τά προηγούμενα χρόνια δέν συνεργάτηκες πάλι? Άι νά χαθείς προδότη............

    ΑπάντησηΔιαγραφή