Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μοσούλη-ΙΚ: Εκτέλεσε δημόσια δικηγόρο ανθρωπ. δικαιωμάτων


Ένα ακόμα ειδεχθές έγκλημα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των αιμοσταγών ανθρωπόμορφων – υποτίθεται – υπηρετών… του Αλλάχ, με τη δημόσια εκτέλεση στη Μοσούλη, γυναίκας δικηγόρου, γνωστής για τον αγώνα υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το «έγκλημα» της Σαμίρα Σαλίχ Αλ Νουαΐμι, ήταν ότι ανέβασε στο Facebook επικριτικά σχόλια για την καταστροφή θρησκευτικών μνημείων άλλων θρησκειών στη Μοσούλη που ελέγχει αυτή η οργάνωση των υπανθρώπων. Τη δίκασαν σε «δικαστήριο της σαρία» (τα ζώα εφαρμόζουν υποτίθεται… το κοράνι) με το αδίκημα της αποστασίας…

Είναι από τις λίγες φορές που το φορτίο θανάτου που μεταφέρουν τα μαχητικά αεροσκάφη που καταδιώκουν το «χαλιφάτο» των ανώμαλων του – κατά δήλωση – Ισλαμικού Κράτους, μοιάζει μικρή τιμωρία.

Εάν υπήρχε τρόπος να προστατευθούν οι δυστυχείς συνάνθρωποι στο έδαφος, ανεξαρτήτου θρησκείας, από τους ψυχανώμαλους δεσμώτες τους, ίσως τα όπλα που θα έπρεπε να βάλουν υποψηφιότητα για χρήση στο πεδίο της σύγκρουσης, να ήταν… λίγο διαφορετικά.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Μία πυρηνική χρειάζωνται οί διαβόλοι τού μαλλάχα, αλλά δέν θέλουν νά τούς εξοντώσουν οί εβραιοαμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκέφτεσαι τί λέs ρε μεγάλε που τα θεωρείs όλα ευκολα.καταρχάs η πυρηνική δεν θα σκοτώσει μόνο αυτoύs αλλά και αυτουs που τουs πολεμάνε π.χ κούρδουs.αν ηταν ευκολο να ρίχνανε ατομικέs θα είχε εξαφανίσει η αμερική τη σοβιετική ενωση τότε που ηταν υπό διάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή ή παρατήρησή σου φίλε 10.56 τό σχόλιό μου ήταν περισσότερο σχήμα λόγου. Κακώς πού δέν τό διευκρίνησα. Είναι τόσο φρικτά τά εγκλήματα πού κάνουν οί ισλαμοδιαβόλοι, πού τούς αξίζει ν΄ αφανιστούν από τόν πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή