Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Λ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ


Κατά της αλλαγής αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ τάσσεται ο αν. υπ. Υγείας και βουλευτής Λακωνίας Λ. Γρηγοράκος.
«Αν το συνέδριο αποφασίσει για άλλον αρχηγό θα πάει σε άλλον. Προσωπική άποψη; Όχι, γιατί είμαι προσωπικός φίλος του Βενιζέλου και τον θαυμάζω», είπε από τα Ιωάννινα ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, απαντώντας σε ερώτηση, εάν το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει τα βήματα του με άλλον αρχηγό.
Ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς όπου ανήκει το ΠΑΣΟΚ περνάει την κρίση του. «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν ξεπερνιούνται από την μια μέρα στην άλλη. Ένα κόμμα του 45-47% έφτασε στο 12%, θα πρέπει να βρει τα βήματα του. Θα πρέπει να βρει τον δρόμο του».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στους δημοσιογράφους επισήμανε:
«Πιστεύω ότι δεν έχει ανάγκη αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ αλλαγής αρχηγού», πρόσθεσε δε ότι: «Αν θυμάμαι καλά, το Γιώργο Παπανδρέου, όταν ήταν να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όλοι τον καταχέριαζαν.. Έτσι γινόταν και στην ΝΔ και στους άλλους χώρους. Οι αρχηγοί περνάνε τις δυσκολίες τους. Και τις δυσκολότερες στιγμές πέρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πήρε ένα πραγματικά νεκρό κόμμα και πάει να το αναστήσει. Ένα κόμμα στο οποίο δεν υπήρχε τίποτα με τα τεράστια προβλήματα του και βέβαια με το Γολγοθά του ότι μπήκε στο ΔΝΤ και στη τρόικα. Όπως καταλαβαίνετε ένα τέτοιο κόμμα σοσιαλιστικό, από την μία στιγμή στην άλλη, άλλαξε την ιδεολογία του και βγήκε απέναντι σε ότι πίστευε και το ίδιο ανέτρεψε την ταυτότητα του, όπως καταλαβαίνετε, πέρασε και περνάει δύσκολες στιγμές. Ο χώρος θα πρέπει να αναγεννηθεί και να βρει τα πατήματα του».
Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε πως την ερχόμενη Κυριακή, στην μεγάλη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, θα ακουσθούν τα πάντα. «Όταν πας σε ένα συνέδριο κόμματος, θα πρέπει να είναι όλα ανοιχτά. Τα κόμματα είναι κύτταρα ζωντανά. Μεταλλάσσονται, αλλάζουν, μπορούν να αλλάξουν για μια στιγμή αποφάσεις. Η πολιτική είναι μια διαδικασία πάρα πολύ ζωντανή που αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη. Αλίμονο και εάν δεν ήταν έτσι. Εάν ήταν στατική η πολιτική θα ήμασταν όλοι συντηρητικοί. Το να κρατάω την καρέκλα είναι μία συντήρηση. Το να αλλάζει η καρέκλα σημαίνει ότι κάτι διαφορετικό μπορεί να γίνει. Και το λέω αυτό, γιατί πιστεύω ότι γενικά η πολιτική στην Ελλάδα περνάει κρίση τα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να βρει τις διεξόδους της».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου