Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές 2015: Όποιος μας κοροϊδέψει, θα τιμωρηθεί


Ο κύβος ερρίφθη. Η χώρα μας πέρασε τον Ρουβίκωνα. Και τώρα ο καθείς και οι ευθύνες του. Οι πολίτες για την ψήφο τους. Τα κόμματα για τις ειλικρινείς υποσχέσεις τους, γιατί όποιος μας κοροϊδέψει αυτή τη φορά, θα τιμωρηθεί σκληρά.
Αρκετό παραμύθι έχουμε φάει. Και οι δύο βασικοί μονομάχοι Σαμαράς-Τσίπρας θα είναι υπεύθυνοι για την ατμόσφαιρα και το κλίμα που θα βαδίσει η χώρα για τις εκλογές.
Από εδώ και πέρα όλοι μας, με ανοιχτά μάτια και αυτιά, με ψύχραιμη σκέψη και χωρίς κομματικό φανατισμό, ας μετρήσουμε τα πράγματα σωστά, για να ψηφίσουμε ανάλογα.
Είναι φανερό, ότι όλοι μας την έχουν στημένη και μας περιμένουν στη γωνία. Τρόικα και αγορές. Επενδυτές και δανειστές. Δεν είναι τυχαία η σημερινή κατάρρευση του χρηματιστηρίου και η σημερινή έκρηξη των spreads. Τολμήσαμε να σηκώσουμε κεφάλι, ζητώντας μία νέα κατεύθυνση και την απελευθέρωσή μας από την άγρια αιχμαλωσία της τρόικας με εκλογές και αυτό τα μεγάλα θηρία της καπιταλιστικής ζούγκλας δεν θα το επιτρέψουν. Για να μην δώσει η Ελλάδα το κακό παράδειγμα στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη (κυρίως του Νότου), που κατά το ιερατείο του Βερολίνου και των Βρυξελλών πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο της Ελλάδας που ματώνει. Δηλαδή, αυστηρή λιτότητα, δημοσιονομική συρρίκνωση, μείωση μισθών και συντάξεων, άρα μείωση του επιπέδου ζωής των πολιτών. Φοβούνται, δηλαδή, Βερολίνο, Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη, ότι αν αφήσουν την Ελλάδα να σηκώσει κεφάλι αρνούμενη τα σκληρά μέτρα της τρόικας, θα αποτελέσει ένα επικίνδυνο παράδειγμα για τις άλλες χώρες, που έχουν δημοσιονομικά προβλήματα.
Θα μας βάλουν, λοιπόν, το μαχαίρι στο λαιμό, απειλώντας ακόμα και με έξοδο από το ευρώ και πτώχευση. Θα μιλήσουν για ένα Αρμαγεδδώνα που έρχεται για την Ελλάδα. Γνωστή η τακτική τους, δεν ξέρω καν αν θα δεχθούν να ανοίξουν την πόρτα των διαπραγματεύσεων στην όποια ελληνική κυβέρνηση, αν προηγουμένως δεν εφαρμόσει όλα αυτά που θέλουν.
Ο Σαμαράς το ξέρει γιατί το έζησε το τελευταίο δίμηνο. Το ξέρει, όμως, αυτό και ο Τσίπρας. Και ιδιαίτερα αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση, θα συναντήσει ένα τείχος αδιαλλαξίας και ίσως τιμωρητικής διάθεσης για την Ελλάδα από τα κέντρα αποφάσεων της τρόικας.
Ας ετοιμαστούμε, λοιπόν, για τον υπέρ πάντων αγώνα σωτηρίας της πατρίδας. Δυνατοί, όμως, ενωμένοι και όρθιοι για τα χειρότερα. Και κυρίως καθαρές κουβέντες από τους δύο διεκδικητές της εξουσίας. Όχι ψέματα και παραμύθια, γιατί πρέπει να ξέρουμε πού το πάνε, για να τους ψηφίσουμε ή να τους μαυρίσουμε. Αυτή τη φορά, οι ψεύτες και οι μαυρογιαλούροι θα πεταχτούν από όλους μας στα σκουπίδια.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Σαλάτα τά έκανες βρέ παιδί μου! Πατρίδα καί τσίπρας είναι δύο καταστάσεις εκ διαμέτρου αντίθετες, πώς τά συνδύασες εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή