Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Καμμένος: Είμαστε εγγυητές σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας


Αποκλειστικές δηλώσεις του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στο Newsbomb.gr 
Τη συμπαγή στάση που κράτησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε αυτά που υποσχεθήκανε στον ελληνικό λαό τόνισε σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Newsbomb.gr ο κ. Πάνος Καμμένος.
«Ανατρέψαμε την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και ήμασταν αυτοί που σταματήσαμε τη μνημονιακή πολιτική», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανατροπή της δικομματικής κυβέρνησης και την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως «μετά την απομάκρυνση αυτής της κυβέρνησης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε οι εγγυητές σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Θα είμαστε οι θεματοφύλακες των εθνικών θεμάτων, θα είμαστε εγγυητές μιας πολιτικής που θα προστατεύσει τις περιουσίες των Ελλήνων από τις τράπεζες και τις εφορίες και θα παλέψουμε για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας».
Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη δημιουργία, μετά τις εκλογές, μιας μεγάλης πατριωτικής συμμαχίας που θα δώσει τη μάχη για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. «Ελπίζουμε να μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε.
Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. «Μετά τις εκλογές θα επιδιώξουμε να τοποθετηθεί ένας υπουργός Δικαιοσύνης που θα κάνει ό,τι έκανε και ο Ντι Πιέτρο στην Ιταλία».

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Τό ίδιο παραμύθι μάς έλεγε καί ό καρα-κωλοτούμπας τού λαός μπούλη. Κυβέρνηση ''εθνικής ενότητος'' βάπτισε τήν συνεργασία του μέ τίς εβραιοναζιστικές δυνάμεις τών πασοκονουδούλων, καί μάς έφερε τό 1ο μνημόνιο. Ακολουθείς τά χνάρια του κατά γράμμα. Όσοι όμως τήν έπαθαν μέ τόν καρα-κωλοτούμπα, δέν πρόκειται νά τήν πάθουν μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ 12.29 ΝΑΖΙΣΤΑΚΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΗ ΜΙΛΑΣ.
    ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ.
    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άι στό διάολο βρωμόπουστα γαμώ τήν στοά πού συχνάζεις μουνόπανο. Αυτά πού πρέπει νά σού πώ εγώ τά λές εσύ γαμημένο σκουλήκι. Άι στό διάολο σίχαμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή