Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Νέα αυτοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη


Ένας 41χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη (30/12/2014) μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του, στην περιοχή του Νέου Κοιμητηρίου, στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ στο χέρι του κρατούσε περίστροφο. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους οικείους του και έσπευσε στο σημείο κλιμάκιο της Ασφάλειας ενώ ειδοποιήθηκε και ο ιατροδικαστής.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας διατηρούσε χρυσοχοείο στο κέντρο του Ηρακλείου, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν άφησε κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην μοιραία πράξη.

Πηγή: cretalive.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου