Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Γάλλος δημοσιογράφος ζητά την απέλαση των μουσουλμάνων από τη Γαλλία

Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Éric Zemmour, των οποίων οι παρατηρήσεις είναι συχνά ρατσιστικές, ξενοφοβικές και σεξιστικές, ανέφερε για μια πιθανή απέλαση των μουσουλμάνων  από τη Γαλλία, πυροδοτώντας διαμάχη, για άλλη μια φορά, όπως σημειώνει το τουρκικό δημοσίευμα.
Ο Zemmour συζητώντας με έναν Ιταλό δημοσιογράφο στο 24ωρης βάσης ειδησεογραφικό κανάλι «iTELE», εκτίμησε ότι στη Γαλλία υπάρχουν 5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι και θα πρέπει να ‘απελαθούν’ για να αποφευχθεί στο μέλλον «χάος και εμφύλιος πόλεμος».

Ο Γάλλος δημοσιογράφος που είχε καταδικασθεί στο παρελθόν για υποκίνηση φυλετικού μίσους, προκάλεσε την οργή των μουσουλμάνων τηλεθεατών και το κανάλι αναγκάστηκε να τον απολύσει, μετά από 11 χρόνια που κρατούσε μια ειδησεογραφική εκπομπή.
Η απόφαση του καναλιού ζητήθηκε από αντιρατσιστικές οργανώσεις και ορισμένων πολιτικών της αριστεράς.
Ο Zemmour εκφράζει, συνήθως, απόψεις που είναι πολύ δημοφιλές στους Γάλλους πολιτικούς, ωστόσο, ορισμένοι αριστεροί  πολιτικοί τον απεχθάνονται, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.
Ερωτηθείς  εάν θα πρότεινε την απέλαση πέντε εκατομμυρίων Γάλλων μουσουλμάνων, ο αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος απάντησε: «Ξέρω ότι δεν είναι ρεαλιστικό, αλλά η ιστορία έχει πολλές εκπλήξεις».
«Ποιος θα πίστευε το 1940, ένα σχεδόν εκατομμύριο Pieds - Noirs (κυριολεκτικά σημαίνει Μαύρο- πόδι, όρος που αναφέρεται σε ανθρώπους γαλλικής ή άλλης ευρωπαϊκής μόρφωσης που ζούσαν στη βόρεια Αφρική) είκοσι χρόνια αργότερα θα άφηναν την Αλγερία και θα έρχονταν στη Γαλλία;»
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Bernard Cazeneuve, εξέδωσε δήλωση προκειμένου να καταδικάσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αποφαστιστικότητα να λόγια του Éric Zemmour.
«Το γαλλικό έθνος, ορίζεται από τη συμβίωση, και οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας, όπως οι Χριστιανοί, οι Εβραίοι, πιστοί και άπιστοι, είναι όλα παιδιά δικά του», πρόσθεσε.
Ο πληθυσμός της Γαλλίας εμπεριέχει 5 εκατομμύρια μουσουλμάνους και είναι η μεγαλύτερη αναλογία από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, έχει επίσης τη μεγαλύτερη εβραϊκή διασπορά στην ήπειρο.
Οι γονείς του Zemmour ήταν Εβραίοι Βέρβεροι ( από την Μπαρμπαριά), που μετανάστευσαν από την Αλγερία στη Γαλλία τη δεκαετία του 1950.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου