Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Καμμένος: Τέλειωσε η παρένθεση Σαμαρά-Βενιζέλου

«Η παρένθεση Σαμαρά-Βενιζέλου τελείωσε» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή τονίζοντας ότι «από εδώ και πέρα οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε».
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μια μία σημαντική μέρα γιατί «το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία αποχωρεί με την ψήφο των ελλήνων βουλευτών. Οι θεωρίες των δύο άκρων, οι μηχανισμοί προβοκάτσιας, η διασπορά ειδήσεων, οι εκβιασμοί έκλεισαν».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει ενωμένη για να επανακτήσει την εθνική της κυριαρχία. Να γίνουν εκλογές σε ήρεμο κλίμα και να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας που δεν θα εκτελεί εντολές ξένων αλλά του ελληνικού λαού».
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρέπει «να ξεκινήσουμε μια νέα πολιτική που δεν θα οδηγεί τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Οι ΑΝΕΛ ήμασταν ρυθμιστές και αύριο θα είμαστε εγγυητές για την δημιουργία αυτής της κυβέρνησης. Για εμάς οι κόκκινες γραμμές δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Οι υποσχέσεις στον ελληνικό λαό δεν ειναι προεκλογικές. Θα είμαστε θεματοφύλακες των αρχών και των αξιών του Συντάγματος. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων δεν μπορεί να παραδίδεται σε κανέναν τραπεζίτη».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΨΩΝΑΡΑ.
    ΕΣΚΑΨΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΣΥΝΕΠΡΑΞΕ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ Χ.Α.
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή