Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ… Μοναχοί αποκαλύπτουν τον «βουβό» από τα κανάλια πόλεμο των Χριστιανών


Η εμπρηστική επίθεση κατά της Πατριαρχικής Σχολής της Σιών στα Ιεροσόλυμα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης από ισραηλινούς εξτρεμιστές δεν ήταν ούτε η αρχή ούτε και το τέλος ενός μίσους που πλανάται στην περιοχή.

Το Hellasforce σας αποκαλύπτει μαρτυρίες μοναχών τις περιοχής που απειλούνται καθημερινά από πράξεις βανδαλιστών. Αυτή η τυφλή πράξη φανατισμού και μισαλλοδοξίας όπως χαρακτήρισε το Υπουργείο Εξωτερικών την εμπρηστική επίθεση σε ανακοίνωσή του επαναλαμβάνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα στα Άγια Προσκυνήματα μας. 

Πριν από καιρό στον Ιορδάνη ποταμό είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο περιστατικό από ισραηλινούς εξτρεμιστές οι οποίοι βανδάλισαν τον ναό στον Ιορδάνη. Είχαν καταπατήσει τις εικόνες είχαν σπάσει τους σταυρούς και είχαν βάλει φωτιά το εσωτερικό της εκκλησίας. 
Τότε πάλι είχαν προβεί σε ανακοινώσεις οι αρχές αλλά κανείς δεν έκανε κάτι να προστατεύσει ουσιαστικά τα ορθόδοξα ιερά σύμβολα. Αν τα ίδια γεγονότα συνέβαιναν σε κάποιο τζαμί οι μουσουλμάνοι θα ξεσήκωναν πόλεμο. Αν το ίδιο γεγονός συνέβαινε σε συναγωγή οι εβραίοι θα ξεσήκωναν πόλεμο. Μόνο οι ορθόδοξοι αρκούνται σε δηλώσεις και διαμαρτυρίες σε μια εποχή που ο Χριστιανισμός διώκεται και θυσιάζεται. 

Το Υπουργείο Εξωτερικών μπορεί να καταδίκασε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση κατά κτηρίου, το οποίο ανήκει στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία των σπουδαστών την Πατριαρχικής Σχολής της Σιών», όμως δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια για να αποτρέψει το επόμενο βήμα. 
Τώρα ξαφνικά ανακαλύψαμε το πρόβλημα ;
Δεκάδες επιθέσεις έχουν δεχθεί οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι μοναχοί στα μοναστήρια στο Ισραήλ από εξτρεμιστές μουσουλμάνους και από εξτρεμιστές εβραίους. Διαρκώς πέφτουν θύματα κακοποιών , τους δένουν τους πετάνε πάνω σε δεμάτια ξύλων που καίγονται , τους δένουν και τους φιμώνουν για να τους κλέψουν και κανείς ουσιαστικά δεν κάνει κάτι γι αυτό το αφήνουν να περάσει πάντα. 

Ο μοναχός Ιουστίνος στο μοναστήρι του φρέατος του Ιακώβ στην Σαμάρεια έχει χτυπηθεί πολλές φορές από εξτρεμιστές .
» Πολλές φορες κοιμάμαι στην αποθήκη άλλες στο υπόγειο για να μην με εντοπίζουν τη νύχτα . Μέχρι καλώδια με ρεύμα έχω βάλει στο μαντρότοιχο για να μην πηδούν μέσα στο μοναστήρι. Στο κεφάλι μου έχω ακόμη σφαίρες» 

Ο μοναχός Γεράσιμος στο μοναστήρι των Πειρασμών στο Σαραντάριο όρος πολλές φορές έπεσε θύμα.
«Είναι σοβαρό αυτό που μας συμβαίνει θέλουν να μας σκοτώσουν να μας ξεπαστρέψουν . Εμένα πολλές φορές ακόμη και πρόσφατα με έδεσαν την νύχτα με ταινία και μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό για να τους αφήσω να μπουν στην εκκλησία και να κλέψουν.» 
Οι μοναχές στο μοναστήρι Μάρθας και Μαρίας στη Βηθανία έχουν απηυδήσει με τις επιθέσεις.
» Έχουμε τόσες φορές χτυπηθεί , μας παίρνουν τη γη μας ,μας βρίζουν μας επιτίθενται , Με συρματοπλέγματα έχουμε ντύσει το μοναστήρι μας .»
Ο μοναχός στο μοναστήρι του Αγίου Θεοδοσίου παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή από εγκληματική ενέργεια.
» Με πέταξαν πάνω σε αναμμένα δαδιά και θα με έκαιγαν αν δεν περνούσαν οι περαστικοί.» 

Δεκάδες περιστατικά αποδεικνύουν περίτρανα τον κίνδυνο που διατρέχουν οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στη Μέση Ανατολή ακόμη και στους Αγίους Τόπους . Το Hellasforce θα σας παρουσιάσει σύντομα περιστατικά που θα σας κόψουν την ανάσα. Κάποιος πρέπει να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους και τα ιερά μας σύμβολα. 

hellasforce.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου