Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ανοίγουν οι πρεσβείες ΗΠΑ και Κούβας στις πρωτεύουσες των δύο χωρών


Την επαναλειτουργία των πρεσβειών Κούβας και ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον και την Αβάνα αντίστοιχα, ανακοίνωσε η επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Κούβα, οι οποίες ξανάρχισαν σήμερα με σκοπό την εξομάλυνση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

Αρχής γενομένης την 10η Απριλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί μια σύνοδος κορυφής στον Παναμά, οι πρεσβείες των δύο χωρών θα ανοίξουν ξανά.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε προχωρήσει τόσο ώστε κάτι τέτοιο να γίνει πριν τη Σύνοδο Κορυφής της Αμερικανικής ηπείρου», δήλωσε σε δημοσιογράφους από την Ουάσινγκτον η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρομπέρτα Τζέικομπσον.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου