Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Τσέχος στρατηγός: Η Ρωσία -αν θέλει- σε δύο ημέρες καταλαμβάνει Ουκρανία και χώρες Βαλτικής


Σύμφωνα με τον Πέτρα Παβέλα, το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί επαρκώς σε μια κατάσταση πολέμου, δεδομένου ότι τα μέλη της συμμαχίας χρειάζονται πολύ χρόνο για να συμφωνήσουν σε άμεσες λύσεις.


Ο Τσέχος στρατηγός Πέτρα Παβέλα, που θα αναλάβει πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, από την 1η Ιουνίου, πιστεύει ότι η Ρωσική Ομοσπονδία είναι σε θέση να καταλάβει τις χώρες της Βαλτικής και το Κίεβο μέσα σε ένα διήμερο.

Αυτό το δήλωσε κατά την εν εξελίξει διάσκεψη στην Πράγα «Η Ασφάλειά μας», όπως αναφέρει η Black Sea News επικαλούμενη τη διαδικτυακή πύλη  του ραδιοφώνου Radio Praha.

Σύμφωνα με τον Πέτρα Παβέλα, η Ρωσία μπορεί να αποφασίσει σχετικά με την κατάληψη των χωρών της Βαλτικής σε λίγες ώρες. Η Βορειοατλαντική Συμμαχία, που περιλαμβάνει 28 χώρες, θα χρειασθεί πάρα πολύ χρόνο για την ανάπτυξη μια ενιαίας θέσης.

Όπως είπε ο στρατηγός του ΝΑΤΟ, σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήταν δύσκολο να ληφθεί άμεση απόφαση, αν θα ξεκινήσει πόλεμο σε μια χώρα που διαθέτει πυρηνικό οπλοστάσιο.

http://www.echedoros-a.gr/2015/05/blog-post_767.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου