Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Χάνει την ψυχραιμία της η Άγκυρα: Έστειλε 30 μαχητικά και 15 ελικόπτερα στο Β.Ιράκ εναντίον του ΡΚΚ!


Με μια πρωτοφανή σε δύναμη αεροπορική επιδρομή συνέχισε η Τουρκία τις επιθέσεις της εναντίον των ανταρτών του κουρδικού κόμματος του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ, βάζοντας νέα φωτιά στην περιοχή. 


Πιο συγκεκριμένα μετά τον θάνατο τριών Τούρκων στρατιωτών και ενός αξιωματικού,  στην επαρχία Σιρνάκ, από αντάρτες του ΡΚΚ, η τουρκική Αεροπορία συγκέντρωσε30 μαχητικά αεροσκάφη F-16 και τα οποία πραγματοποίησαν σφοδρές επιδρομές στα στρατόπεδα και τις βάσεις των Κούρδων μαχητών του ΡΚΚ.  

Το τούρκικο δημοσίευμα σημειώνει ότι  αυτονομιστές του PKK στην επαρχία Σιρνάκ σκότωσαν έναν αξιωματικό και τρεις στρατιώτες.

Μετά από αυτό το συμβάν άρχισε καταδίωξη των τρομοκρατών με 15 ελικόπτερα  AH-1Ρ Cobra και  μεταφορά  Blackhawk τα οποία μετέφεραν ειδικές δυνάμεις που απογειώθηκαν από 8η κύρια αεροπορική βάση του Ντιγιαρμπακίρ,  ενώ συγχρόνως απογειώθηκαν και τα 30 μαχητικά αεροσκάφη  για να βομβαρδίσουν στρατόπεδα των Κούρδων ανταρτών στο Ιράκ.

Η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος της Πατριωτικής Ένωσης των Κούρδων του Ιράκ «Φλας Χαμπέρ» ανέφερε ότι αυτήν την εβδομάδα, τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν στόχους του PKK και στην περιοχή Ζαπ. Σημειώνει, ακόμη, ότι τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν και ορεινά χωριά στην περιοχή. Δεν αναφέρεται πόσοι άμαχοι σκοτώθηκαν.

Στο μεταξύ σε προειδοποίηση σε αυστηρούς τόνους απεύθυνε  ο Αρχηγός του ιρανικού Γενικού Επιτελείου στρατηγός Hasan Firuzabadi, εναντίον της Τουρκίας και της τυχοδιωκτικής της πολιτικής που ακολουθεί στη Συρία, στις σχέσεις της με τους τζιχαντιστές της ISIS και της νέας επίθεσης που έχει εξαπολύσει εναντίον των Κούρδων του Ιράκ.

Ο Firuzabadi, απεύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς την Τουρκία ότι το μέτωπο που άνοιξε με τους Κούρδους του ΡΚΚ αλλά και του YPG ότι αυτό «θα οδηγήσει τον πόλεμο στο εσωτερικό της Τουρκίας και θα προκαλέσει λουτρό αίματος με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ίδια».

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ιράν, καταλόγισε επίσης μεγάλες ευθύνες για την κλιμάκωση στην Τουρκία την οποία κατηγόρησε ανοιχτά για «υποκρισία καθώς με  πρόφαση την καταπολέμησης των ενόπλων ανταρτών της ISIS, τους οποίους η ίδια εξέθρεψε, άνοιξε μέτωπο κατά των Κούρδων προκαλώντας μεγάλη ανάφλεξη στην ευρύτερη περιοχή». Ανάφλεξη, που όπως είπε «θα καταλήξει στο εσωτερικό .της ίδιας με καταστροφικές συνέπειες».

Εκτός απ την Τουρκία, ο Hasan Firuzabadi κατηγόρησε και τη Σαουδική Αραβία αλλά και το Κατάρ ότι είναι συνυπεύθυνες για την δράση των Τζιχαντστών και υποστήριξε οι και αυτές θα πληρώσουν βαρύ αντίτιμο για τις προκλητικές τους ενέργειες κατά της Συρίας.

Πηγή

4 σχόλια:

  1. ta lisaka ths exei faei h toyrkia to kefalaki ths tha to faei ki tha to axizei !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φονιάδες των λαών, Τούρκοι





    Στις 20 του Ιούλη του 2015, 32 νεαροί ακτιβιστές χάσαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης στην τουρκική πόλη Σουρούκ.
    Ποιο το έγκλημα τους; Χιλιάδες νέοι συγκεντρώθηκαν εκείνες τις ημέρες στην πόλη για να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στο μαρτυρικό Κομπάνι καθώς σκόπευαν να μεταβούν στην κατοικημένη κυρίως από κούρδους κωμόπολη στα σύνορα Τουρκίας Συρίας και να βοηθήσουν στην ανοικοδόμησή της μετά τις λυσσαλέες μάχες που έδωσαν οι Κούρδοι κάτοικοι κατά των τζιχαντιστών τους οποίους –προς το παρόν τουλάχιστον- έχουν καταφέρει να εκδιώξουν.
    Παρότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ταυτότητα, πόσο μάλλον για τα κίνητρα του τρομοκράτη του Σουρούκ, κρίνεται πιθανό το κίνητρο του να υπήρξε ο τζιχαντισμός.
    Την επομένη της επίθεσης ο πλανήτης δεν είπε “je suis Suruc”.
    Κούρδοι αυτονομιστές εξοργισμένοι από την ανοχή σε βαθμό συνέργειας του καθεστώτος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές, κάναν μεμονωμένες επιθέσεις εναντίων τούρκων αστυνομικών.
    Και κάπου εδώ ξετυλίγεται το κουβάρι της τουρκικής πολιτικής στην περιοχή. Οι Τούρκοι πήγαν την στήριξη προς τους τζιχαντιστές ένα βήμα παραπέρα από τους δυτικούς συμμάχους τους.
    Πρέπει να εκλαμβάνεται ως βεβαιότητα ότι μετά την αραβική άνοιξη την οποία δημοκράτες και αριστεροί όλων των τάσεων στήριξαν σαν μια γενικευμένη δημοκρατική αφύπνιση των πληθυσμών της περιοχής όταν η κινητήριος δύναμη ήταν ο υποκινούμενος από δυτικές και αραβικές κυβερνήσεις και οργανώσεις ισλαμισμός, ήταν τα ακραία ισλαμιστικά στοιχεία εκείνα τα οποία πρωτίστως επωφελήθηκαν του εξοπλισμού και της χρηματοδότησης των συγκεκριμένων κυβερνήσεων που δόθηκαν προκειμένου να ανατραπούν τα μπααθικά κοσμικά καθεστώτα στην περιοχή.
    Η ανάμειξη αμερικανών, βρετανών και σαουδαράβων στον εξοπλισμό των αντιφρονούντων, κυρίαρχα ισλαμιστικών πεποιθήσεων για την ανατροπή των κοσμικών καθεστώτων η οποία οδήγησε στον άνοδο του τζιχαντισμού και στο γενικευμένο χάος, έχει φτάσει σε τραγελαφικά σημεία:
    Τον Ιούνιο του 2015, ο Ολλανδικής υπηκοότητας 37χρονος Bherlin Gildo, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για τρομοκρατία στη Συρία.
    Οι συνήγοροι υπεράσπισης του δεν αρνούνται τις κατηγορίες. Αντιθέτως ακολουθούν μια ευφυέστατη υπερασπιστική γραμμή: χρησιμοποιώντας και δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, οι δικηγόροι του Gildo καταδεικνύουν ότι οι ομάδες στις οποίες μετείχε ο Gildo, λάμβαναν εξοπλισμό από τη βρετανική κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες της. Αν ο Gildo λοιπόν κρινόταν ως τρομοκράτης, πως θα έπρεπε να κριθεί ο συνεργός του, η κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας;

    http://agriazwa.blogspot.gr/2015/07/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζουν καλά οί πρόγονοί μας πόσο αιμοδιψείς δολοφόνοι είναι οί τουρκόσποροι. Υπάρχουν ακόμα έν ζωή ήρωες βετεράνοι τής Κύπρου μας, πού βίωσαν τήν κτηνωδία τους καί είδαν τά μάτια τους πάρα πολλά εγκλήματα από αυτή τήν σκατοφυλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΕΙΣ;
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ Ή
    ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή