Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Τσίπρας σε Νταβούτογλου: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο, ο Αλέξης Τσίπρας «κάρφωσε» τον τούρκο ομόλογό του Αχμετ Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας.

Συνομιλία που είχε με τον τούρκο ομόλογό του Αχμετ Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, με αφορμή τα καθημερινά επεισόδια στο Αιγαίο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών «αποκαλύπτει» ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από μια σειρά tweets.

Ο Ελληνας πρωθυπουργος είπε στον Τούρκο ομόλογό του σύμφωνα με το tweet:

«Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους.

Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο

Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς. Εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε

Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους».

Τα αποσπάσματα των όσων είπε στον Νταβούτογλου, ανέβασε στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

http://www.thetoc.gr/politiki/article/tsipras-se-ntaboutoglou-eutuxws-oi-pilotoi-mas-den-einai-toso-neurikoi
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου