Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Η Ρωσία δημιουργεί ‘μη επανδρωμένο υποβρύχιο με πυρηνικά όπλα’


Η απειλή ενός πυρηνικού βομβαρδισμού των πόλεων κάνει τους ανθρώπους τρομοκρατημένους και μόνο με τις συμφωνίες για τη μείωση των πυρηνικών οπλοστασίων, μπορούσαν να αναπνεύσουν ελεύθερα.


Ωστόσο, η Ρωσία  φαίνεται για άλλη μια φορά  ότι προσπαθεί να αναβιώσει την ‘περίοδο του τρόμου’,  δημιουργώντας ένα μη επανδρωμένο υποβρύχιο με πυρηνικά όπλα,  που είναι ικανό να καταστρέψει πόλεις και βιομηχανικές περιοχές, γράφει ρωσικό δημοσίευμα επικαλούμενο άρθρο της « The Washington Post».


Φαίνεται ότι η Ρωσία βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας τακτικών πυρηνικών τορπιλών, που είναι ικανές να διεισδύσουν στο λιμάνι του εχθρού, και μαζί με την καταστροφή που θα επιφέρουν από την πυρηνική έκρηξη θα προκαλέσουν και καταστροφικό παλιρροϊκό κύμα.


Αυτά τα πυρηνικά όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο κατά στρατιωτικών στόχων, όπως υποβρύχια και βάσεις Στόλου, αλλά και κατά πόλεων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων του εχθρού, τονίζει η ‘The Washington Post’.


Η εφημερίδα, σύμφωνα με το ρωσικό κείμενο- επισημαίνει ότι οι υπάρχουσες συμφωνίες σχετικά με τον έλεγχο των εξοπλισμών, δεν απαγορεύει, επίσημα, την ανάπτυξη των όπλων αυτών, αφού δεν επηρεάζουν τα μικρά τακτικά πυρηνικά όπλα.


Φυσικά, μαζί με τη Ρωσία, πυρηνικές και μη πυρηνικές ένοπλες δυνάμεις θα αρχίσουν τώρα τον εκσυγχρονισμό τους, όπως για παράδειγμα,  οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα.


Αλλά, το προβλεπόμενο ρωσικό μη επανδρωμένο υποβρύχιο φαίνεται να αντανακλά την επιθυμία του Πούτιν «να δώσει μια ασύμμετρη απάντηση στο αμυντικό σύστημα των πυραύλων των ΗΠΑ (στην Ευρώπη)», υποστηρίζουν εμπειρογνώμονες.


«Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε η Ρωσία έκανε μια πολύ επικίνδυνη επιλογή, δημιουργώντας ένα νέο είδος (αόρατης) πυρηνικής απειλής».


«Δυστυχώς στη Μόσχα,  η δημιουργία αυτού του έργου, είναι  σαφές ότι δεν προκαλεί δημόσια συζήτηση, αφού ο ρωσικός Τύπος και το Κοινοβούλιο ελέγχονται κατά κύριο λόγο από τον Πούτιν και τους στρατιωτικούς του και σε κανέναν δεν λογοδοτούν», γράφει το δημοσίευμα που παρουσιάσει τις θέσεις της  αμερικανικής εφημερίδας «The Washington Post».

http://www.echedoros-a.gr/2015/12/blog-post_815.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου