Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Μαζί με την αποστολή χιλιάδων μεταναστών οι Τούρκοι ελέγχουν και τα αντανακλαστικά της Ελληνικής αεράμυνας


Μαζικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου αυτήν ακριβώς την δεδομένη στιγμή αποτελούν προεόρτια «θερμού » πολεμικού επεισοδίου στο Αιγαίο από την Τουρκία και τίποτα άλλο.

Τουλάχιστον έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και δύο αεροσκάφη ΑΦΝΣ  CN-235 εισέβαλαν  διαδοχικά στο FIR Αθηνών, χωρίς την  απαιτούμενη υποβολή σχεδίου πτήσης.

Τα τουρκικά  πολεμικά αεροσκάφη παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο 36 φορές σε διαφορετικά σημεία του Αιγαίου, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ακόμα και στο πιο αδαή ότι Ετοιμάζουν «κάτι μεγάλο» . Επίσης το FIR Αθηνών κατέγραψε επίσης πέντε παραβιάσεις των κανονισμών εναέριας κυκλοφορίας, αναφέρει αμερικανικό δημοσίευμα.


Δεκαεπτά παραβιάσεις του εναέριου χώρου έγιναν από ένα από τα  δύο αεροσκάφη  CN-235  που μετακινήθηκαν  από το βορρά προς το νότο» σαρώνοντας» με τα ηλεκτρονικά τους,  αναζητώντας «τρύπες» στην ελληνική αεράμυνα και τυχόν μετακινήσεις ελληνικών πυραυλικών συστημάτων . Οι περισσότερες παραβιάσεις έλαβαν μέρος πάνω από το νησί των Ψαρών.

Σε όλα τα περιστατικά, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά  μαχητικά αεροσκάφη. Δύο από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.

Αμυντικοί αναλυτές εκτιμούν ότι οι Τούρκοι πραγματοποιών επιχειρήσεις  ελέγχου του ελληνικού συστήματος αεράμυνας με σκοπό την διενέργεια σε κάποιο διάστημα  προσχεδιασμένου» επεισοδίου με σκοπό το «γκριζάρισμα» η ακόμη και την  « υφαρπαγή» ελληνικής μικρής νήσου ή νησίδας που  θα χωρίζει το Αιγαίο στα «δύο».

Τώρα που η πατρίδα μας βάλλεται από παντού , τώρα ενδεχομένως θα  «κτυπήσουν» οι Οθωμανοί για να αποκομίσουν όσο γίνεται περισσότερα οφέλη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου