Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

20.000 στρατιωτικές στολές για τζιχαντιστές κατασχέθηκαν στην Ισπανία, οι οποίες προορίζονταν για την Ευρώπη!


Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατάσχεσε  περίπου 20.000 στρατιωτικές στολές, οι οποίες είναι «αρκετές για να εξοπλίσουν  ένα ολόκληρο στρατό», και οι οποίες  προορίζονταν για ομάδες  τζιχάντ  ενδεχομένως στην Ευρώπη αλλά και αλλού, σύμφωνα με τον διεθνή τύπο.

Οι στολές βρέθηκαν σε τρία εμπορευματοκιβώτια που κατασχέθηκαν στα  λιμάνια της Βαλένθια και του Αλικάντε τον περασμένο μήνα, όταν η αστυνομία έψαχνε για  λαθραία όπλα των  τζιχαντιστών υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας.


Επτά άτομα συνελήφθησαν ως μέλη οργάνωσης  που ξεκίνησε το 2014  με σκοπό την παροχή  υλικοτεχνικής υποστήριξης τόσο για  το Ισλαμικό Κράτος, όσο και  για την  Al-Nusra Front, μια οργάνωση  της Αλ Κάιντα στην Συρία.

«Τα εμπορευματοκιβώτια  που εμπεριείχαν τις στρατιωτικές στολές είχαν δηλωθεί ως« ενδύματα από δεύτερο χέρι », έτσι ώστε να μην εγείρουν υποψίες και να είναι σε θέση να περάσουν από  διαφορετικούς  τελωνειακούς ελέγχους χωρίς καμία δυσκολία», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Με τις  περίπου 20.000 στρατιωτικές στολές και παρελκόμενα , θα ήταν δυνατόν να εξοπλιστεί ένας ολόκληρος στρατός που θα ήταν έτοιμος να εισέλθει στην μάχη σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου», κατέληξε  η ισπανική αστυνομία.

Στόχος είναι η δημιουργία χάους και αναρχίας εντός των ευρωπαϊκών πόλεων. Δεν γνωρίζουμε ποια  «σκοτεινά μυαλά» ευρίσκονται από πίσω από ένα τέτοιο μεγαλεπήβολο σχέδιο , αλλά πρόκειται για «βόμβα» στα θεμέλια της ευρωπαϊκής ιστορίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου