Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΕΤΕΠ: Παρατείνει τη στήριξή της στις Ελληνικές επιχειρήσεις


Το ειδικό της πρόγραμμα χρηματοδότησης του εξωτερικού εμπορίου και των εξαγωγών της Ελλάδας, ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και να στηρίξει τον διεθνή εμπορικό τους ρόλο παρέτεινε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ).

«Η στήριξη του διεθνούς ρόλου των ελληνικών επιχειρήσεων θα συμβάλει καθοριστικά στην ενδυνάμωση της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Η παράταση του επιτυχημένου αυτού προγράμματος θα βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να γίνουν ανταγωνιστικές και να κερδίσουν νέους πελάτες στη διεθνή αγορά», δήλωσε ο κ. Nicholas Jennett, επικεφαλής του νεοϊδρυθέντος Investment Team for Greece της ΕΤΕπ.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενίσχυσης της Χρηματοδότησης του Εξωτερικού Εμπορίου (Trade Finance Facility), το οποίο καταρτίστηκε αρχικά τον Ιούνιο του 2013 και σήμερα παρατείνεται, η ΕΤΕπ θα παρέχει εγγυήσεις που καλύπτουν τους κινδύνους που συνδέονται με ενέγγυες πιστώσεις (Letters of Credit) και άλλα προϊόντα χρηματοδότησης του εμπορίου που παρέχονται από ελληνικές τράπεζες. Η εγγύηση της ΕΤΕπ σημαίνει ότι οι πελάτες ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό θα διασφαλίζουν την ικανοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων που καθορίζονται σε αυτά τα εμπορικά εργαλεία.

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και οι εταιρείες μεσαίας κεφαλαιοποίησης απ' όλη την Ελλάδα δύνανται να λάβουν ενίσχυση για τις εμπορικές και εξαγωγικές τους συναλλαγές με μέγιστη διάρκεια τα τρία χρόνια. Το πρόγραμμα θα βοηθήσει επίσης τις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδας να πραγματοποιούν πωλήσεις των προϊόντων τους στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου