Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Σκληρή κριτική Σούλτς σε Ερντογάν: «Οι απειλές του για τη βίζα ... δεν πιάνουν»


Σκληρή κριτική ασκεί ο Μάρτιν Σουλτς στον Πρόεδρο της Τουρκίας, για την απειλή που εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι η χώρα του θα σταματήσει να εφαρμόζει τη συμφωνία με την ΕΕ για τη διαχείριση του προσφυγικού αν δεν αρθεί η υποχρέωση θεώρησης για τους Τούρκους πολίτες.

Σε συνέντευξη του προς ευρωπαϊκές εφημερίδες (Die Welt, El Pais, La Repubblica, Le Figaro, Le Soir και Tribune de Geneve) ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σημειώνει ότι χωρίς πλήρη συμμόρφωση με τα κριτήρια της ΕΕ επί του θέματος και αλλαγή του αντι-τρομοκρατικού νόμου στη γείτονα, το Ευρωκοινοβούλιο δεν πρόκειται να συγκατατεθεί στην άρση της υποχρέωσης θεώρησης. Ο ίδιος σημειώνει επίσης τη δυσαρέσκειά του για τις «αυταρχικές» τάσεις που εκδηλώνει ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

Επίσης, ο κ. Σουλτς δεν παραλείπει να εκφράσει την ανησυχία του για την άνοδο του εθνικισμού στην Ευρώπη, με αφορμή τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στην Αυστρία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου