Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μια ανάσα πριν την ανακατάληψη της Φαλούτζα από τον ISIS βρίσκεται ο ιρακινός Στρατός


Χίλιοι τζιχαντιστές παραμένουν στην ιρακινή πόλη Φαλούτζα, κρατώντας ομήρους 50.000 κατοίκους της πόλης που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν, με τον ιρακινό στρατό να ετοιμάζεται για την ολική ανακατάληψη της πόλης.

Οι ειδικές δυνάμεις του ιρακινού στρατού αναμένουν την τελική διαταγή για να μπουν στην πόλη, ενώ ήδη το μηχανικό του Ιράκ καθαρίζει δρόμους και τούνελ από τις νάρκες.

Η πόλη της Φαλούτζα βρίσκεται μόλις 50 χλμ δυτικά της Βαγδάτης ενώ εκεί το 2004 οι Αμερικανοί έδωσαν τις σκληρότερες μάχες από την εποχή του Βιετνάμ για την κατάληψη της.

Οι Ιρακινοί Πεσμεργκά έχουν ήδη ξεκινήσει από την αυγή της Κυριακής, με τη συνδρομή των αεροσκαφών της Δυτικής Συμμαχίας, την μάχη για την κατάληψη της πόλης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου