Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Το ΝΑΤΟ ξεκινά μαζική στρατιωτική άσκηση στην Ουκρανία ενώ οι Ρώσοι είναι πανέτοιμοι για σύγκρουση !


Τα στρατεύματα του  ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της δυνάμεως ταχείας  επεμβάσεως ,  ξεκίνησαν  στρατιωτική άσκηση μεγάλης κλίμακας στην δυτική Ουκρανία, ενώ οι ρωσικές δυνάμεις από την άλλη πλευρά συγκεντρώνονται και παρακολουθούν με πλήρη ετοιμότητα , αναφέρουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Το υπουργείο άμυνας της Ουκρανίας, ανακοίνωσε  ότι τα «παιχνίδια πολέμου», με την ονομασία  «Rapid Trident», ξεκίνησαν  στις 9:00 π.μ., τοπική ώρα, την Δευτέρα στο   Διεθνές Ειρηνευτικό κέντρο  και στο Κέντρο Ασφάλειας (IPSC) στην Γιαβορίβ στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές  τουλάχιστον 2.000 στρατιώτες από περισσότερα από 14 κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και των  εταίρων του  στην ανατολική Ευρώπη, λαμβάνουν  μέρος στις ασκήσεις.


Οι ασκήσεις ετοιμότητας περιλαμβάνουν την χρήση εξελιγμένου στρατιωτικού  εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των τεθωρακισμένων οχημάτων, των επιθετικών και μεταφορικών ελικοπτέρων αλλά  και των μαχητικών αεροσκαφών της συμμαχίας .


Διεθνείς αμυντικοί αναλυτές  εκτιμούν ότι αυτή «συνάντηση» των νατοϊκών και ρωσικών δυνάμεων στην Βαλτική μόνο καλό δεν προοιωνίζει για το μέλλον της Ευρώπης.

Στην  Ρωσία ξύπνησαν ήδη μνήμες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου , ενώ το ΝΑΤΟ «κινείται» συνεχώς προς ανατολάς.

Το δόγμα «Μπρεζίνσκυ» με επίθεση σε όλα τα μέτωπα από τις ΗΠΑ σε σχέση με Ρωσία και Κίνα ταυτόχρονα,  αποτελεί « δίκοπο μαχαίρι» .


Ξυπνάει τους «θεούς του πολέμου» και κινητοποιεί δυνάμεις και μηχανισμούς άκρως καταστροφικούς. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι καμία από αυτές τις υπερδυνάμεις δεν διαθέτει συντριπτικά μεγάλη στρατιωτική ισχύ ώστε να καταβάλει τον αντίπαλο σε σχετικά μικρό διάστημα.

Έτσι σε περίπτωση συρράξεως με συμβατικά όπλα θα υπάρξει μια μακροχρόνια και θανατηφόρα περίοδος χωρίς ουσιαστικό νικητή.


Κάτι σαν τον πελοποννησιακό πόλεμο δηλαδή, ο οποίος  κράτησε 30 χρόνια και στο τέλος νίκησε η Σπάρτη , η οποία μετά διαλύθηκε οικονομικά και  στρατιωτικά μη μπορώντας να ανταπεξέλθει του πολέμου που συμμετείχε  . Ας το έχουν αυτό υπόψη τους οι μεγάλοι και ισχυροί του πλανήτη και να μην το ξεχνούν ποτέ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου