Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Κάμερον – Η Βρετανία φεύγει αλλά δεν γυρίζει την πλάτη στην Ε.Ε.


Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής ο Βρετανός πρωθυπουργός. Ο κ. Κάμερον σημείωσε πως πιθανότατα είναι η τελευταία Σύνοδος που συμμετέχει και τόνισε πως υπήρξε καθολικός σεβασμός της απόφασης των Βρετανών.

Ο ίδιος ωστόσο κάλεσε την ΕΕ να συνεχίσει τις συνομιλίες με το Ηνωμένο Βασίλειο για θέματα εμπορίου και ασφάλειας. «Η Βρετανία φεύγει από την Ε.Ε., αλλά δεν θα γυρίσει την πλάτη στην Ε.Ε.», ξεκαθάρισε ο Κάμερον και υπενθύμισε ότι Υπήρχαν χώρες της Αν. Ευρώπης που οφείλουν πολλά στη Βρετανία που τις βοήθησε στα χρόνια των κομμουνιστικών καθεστώτων.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η Βρετανία παραμένει πλήρες μέλος μέχρι την αποχώρησή της και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός ξεκάθαρου μοντέλου σε σχέση με το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της Βρετανίας.


«Πρέπει να βρούμε τη στενότερη σχέση που μπορούμε για το μέλλον . Πρέπει να κρατήσουμε ασφαλείς τις χώρες μας. Οι φίλοι μας και οι εταίροι μας είναι στην Ε.Ε. και ο διάδοχός μου θα θέλει να οικοδομήσει μία στενή σχέση μαζί τους», είπε ο κ. Κάμερον προσθέτοντας πως οι προκλήσεις είναι κοινές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου