Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Το Δανικό Λαϊκό Κόμμα ζήτησε την απαγόρευση των Μουσουλμάνων στη χώρα


Ο αναπληρωτής πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης πολικής δύναμης στη Δανία, του Λαϊκού Δανικού Κόμματος, Σόρεν Εσπέρσεν [Søren Espersen], πρότεινε να απαγορευθεί  η είσοδος Μουσουλμάνων στη χώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Berlingske».


«Οι επιθέσεις ξανά και ξανά, ξεκινούν από τους πιστούς στο Ισλάμ.  Κάθε φορά που χτυπούν, πρώτα στη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια στο Λονδίνο, στη συνέχεια το Παρίσι και κατόπιν στη Νίκαια, κάθε φορά μας απειλούν να αλλάξουμε τρόπο ζωής, που εμείς το αποδιώχνουμε, διότι αυτό θα σήμαινε νίκη των τρομοκρατών», γράφει το άρθρο ο  Εσπέρσεν.



Ο Δανός πολιτικός τόνισε ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία της ειρήνης, και βρίσκεται σε αντίθεση με τους ίδιους τους Μουσουλμάνους. Ζήτησε να εγκαταλειφθεί η αδράνεια και να αρχίσει να αλλάζει η νοοτροπία των Ευρωπαίων.



Ο Εσπέρσεν πρότεινε την επέκταση των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών ασφαλείας στα σύνορα και να απαγορευθεί  για ένα διάστημα τεσσάρων έως έξι ετών η είσοδος όλων των μουσουλμάνων στη χώρα και να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό σύστημα παρακολούθησης.



Επίσης, ο ίδιος συμβούλευσε στις υπάρχουσες ισλαμικές κοινότητες στη Δανία να ενισχυθεί το έργο των πρακτόρων. 



Πρόσθεσε ακόμη, ότι οι ιεροκήρυκες του Ισλάμ που κάνουν έκκληση για εξτρεμισμό να στερούνται της δανικής υπηκοότητας, γράφει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/07/blog-post_185.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου