Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Το ISIS σταύρωσε 28χρονο επειδή δεν προσευχήθηκε στο τζαμί


Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σταύρωσαν δημοσίως την Πέμπτη, αφού πρώτα τον εκτέλεσαν, έναν άνδρα στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Ο Χουσεΐν Μουχάμαντ, 28 ετών, συνελήφθη από τη «θρησκευτική αστυνομία» της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην πόλη Αλ Μπαμπ, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία έκρινε ένοχο τον Μουχάμαντ για αποστασία επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει στις προσευχές στο τζαμί», είπε ένας μιντιακός ακτιβιστής που μίλησε στο ARA News.

«Το δικαστήριο της Σαρία αποφάσισε την εκτέλεση και στη συνέχεια σταύρωση του άνδρα δημοσίως, υποστηρίζοντας ότι είναι αποστάτης που αρνήθηκε να τελέσει τις υποχρεώσεις του και παραβίασε τους βασικούς νόμους του χαλιφάτου», είπε η ίδια πηγή.

Ο Μουχάμαντ σκοτώθηκε με πυροβολικό και στη συνέχεια το πτώμα του σταυρώθηκε σε έναν στύλο ηλεκτροδότησης στο κέντρο της Αλ Μπαμπ.

«Ο νεκρός θα παραμείνει σταυρωμένος για τρεις ημέρες και το Ισλαμικό Κράτος απείλησε τους κατοίκους της πόλης ότι όποιος προσπαθήσει να τον κατεβάσει θα τιμωρηθεί δίχως έλεος», πρόσθεσε ο ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αχμέντ Αλ Μπεΐκ μιλώντας στο ARA News, προσθέτοντας ότι την εκτέλεση παρακολούθησαν εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου