Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Δεν θέλει την εξομολόγηση ο διάβολος


Μια δαι­μο­νι­σμε­νη ο­μο­λο­γού­σε: “Ο­ταν ή­μουν 13 χρο­νων, ε­βο­σκα τα γε­λα­δια σε μια ρε­μα­τιά και ε­κεί βλαστή­μη­σα τον Χρι­στο και τον αν­τι­χρι­στο και δαι­μο­νι­στη­κα, μπη­κε με­σα μου δαί­μο­νας. Α­πο το­τε δεν είμαι κα­λα. Παν­τρεύ­τη­κα και με πη­γε ο αν­τρας μου στην Αγ­γλι­α, στην Γερ­μα­νι­α, σε ο­λους τους για­τρούς. Οι για­τροί δεν βρη­καν τι­πο­τα. 

Δεν ξε­ρουν ο­τι ε­χω δαί­μο­να. Τω­ρα, με ε­φε­ρε και σε σε­να”.
»Τους ει­πα, “ε­ξο­μο­λο­γη­ση και θεί­α Κοι­νω­νι­α” και φω­να­ξε το δαι­μο­νιο: “Ε­συ δεν τα λες κα­λα! Ε­κεί­νος ο αλ­λος ο πα­πας (ε­νας αλ­λος Ι­ε­ρε­ας εξ εγ­γα­μων που ει­χαν πα­ει πρω­τυ­τε­ρα) τα λε­ει κα­λυ­τε­ρα. Μο­νο μεταλα­βιά (θεί­α Κοι­νω­νι­α), δεν χρει­α­ζον­ται δι­α­βα­σμα­τα (ε­ξο­μο­λο­γη­ση) “.
»Ει­δα­τε, α­δελ­φοί μου, πως δεν την θε­λει την ε­ξο­μο­λο­γη­ση ο δι­α­βο­λος και ο­τι η θεί­α Κοι­νω­νι­α δι­χως ε­ξομο­λο­γη­ση δεν ω­φε­λεί σε τι­πο­τα».
«Κοινωνάμε, αλλά δεν κοινωνάμε»

Μια κυ­ρι­α α­πο ε­να χω­ριό, ηρ­θε πριν με­ρι­κα χρόνια να με δη. Μου ει­πε ο­τι ηρ­θε στις Ρο­βι­ες στο πανηγύρι και κα­τα το ε­θος κοι­νω­νη­σε. Όμως, ε­νω κα­τα­πι­ε το “ζμι” (ζουμί–αι­μα Κυ­ρι­ου), το “κοψί­δι” (ψίχα–σω­μα Κυ­ρι­ου) ε­μει­νε κα­τω α­πο την γλώσσα και δεν μπο­ρού­σε να το κα­τα­πι­η. Πη­γα­νε σε ε­να σπίτι, τους κε­ρα­σαν κα­φε και πα­ξι­μα­δι, τα ε­φα­γε, αλ­λα το κομ­μα­τα­κι δεν κα­τε­βαι­νε. Το ει­πε στην γειτόνισ­σα και την πα­ρα­κα­λε­σε να το σκουν­τη­ση με το χε­ρι της. Φυ­γα­νε α­πο τις Ρο­βι­ες. Στον δρο­μο είχα­νε ψω­μι και τυ­ρι και φα­γα­νε σε μια πη­γη που στα­μα­τη­σα­νε. Αι­σθαν­θη­κε ο­τι ει­ναι α­κο­μα ε­κεί το ψιχου­λα­κι και αι­σθα­νο­ταν ο­τι μο­σχο­βο­λα­ει. Ε­βα­λε το δα­κτυ­λο και το σκουν­του­σε και αυ­το ε­βγαι­νε ε­ξω πα­λι στην γλωσ­σα της.
— Τι η­ταν αυ­το, π. Ι­α­κω­βε; με ρω­τη­σε.
— Μη­πως ει­χες κα­νε­να α­μαρ­τη­μα και πη­γες να κοι­νω­νη­σης και δεν ή­σουν α­ξια και ι­κα­νη να πας να κοινω­νη­σης;

enromiosini.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου