Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Η Ρωσία σχηματίζει επίσημα στρατιωτική συμμαχία με Κίνα-Ινδία και Ιράν


Το αντίπαλο δέος του ΝΑΤΟ ιδρύεται μετά από 35 χρόνια και την κατάργηση του « κόκκινου» συμφώνου της Βαρσοβίας  ταράζοντας τα «ύδατα» της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκηνής.

Ο πρόεδρος της επιτροπής για την άμυνα  της ρωσικής Δούμας, δήλωσε ότι  έχει έρθει πλέον η ώρα , για την  Ρωσία, την Κίνα ,  την Ινδία και το Ιράν να δημιουργήσουν μια αντιτρομοκρατική συμμαχία, η οποία δεν θα είναι συμβατή με το ΝΑΤΟ, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα .

Σε μία δήλωση  προς τους δημοσιογράφους ο Vladimir Komoedov είπε ότι μαζί αυτά τα τέσσερα κράτη θα νικήσουν τους τρομοκράτες στην Συρία σε ένα χρόνο.


«Η παρουσία του κινεζικού στρατού στη Συρία είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης μιας σοβαρής στρατιωτικο-πολιτικής συμμαχίας στην οποία θα υπάρχουν χώρες που δεν θα αποτελούν μέρος του  ΝΑΤΟ» , είπε ο ίδιος.

«Ήρθε η ώρα  να σχηματιστεί μια τέτοια συμμαχία. Αυτή  δεν θα είναι μόνο μια  ισχυρή στρατιωτική δύναμη των χωρών αυτών, αλλά και μια σοβαρή πολιτική ένωση με  τεράστια επιρροή »,  τόνισε, προσθέτοντας ότι,  αν η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και το Ιράν ενώσουν τις δυνάμεις τους , η  κατάσταση στη Μέση Ανατολή θα επιλυθεί μέσα σε ένα χρόνο.

Ο Komoedov δήλωσε επίσης ότι οι τέσσερις χώρες έχουν κοινά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή, καθώς και «κατανόηση ότι είναι αναγκαίο να θεσπιστεί ένας οργανισμός για την  παγκόσμια  «ειρήνη και ασφάλεια» στην περιοχή».

Με λίγα λόγια ο πόλεμος στην Συρία και η ανάγκη να εξουδετερωθούν οι τζιχαντιστές «γεννάει» το αντίπαλο στρατιωτικό δέος του ΝΑΤΟ με ένα σύμφωνο των χωρών της Ανατολής.

Αυτή η συμμαχία αφού επέμβει με τρόπο εντυπωσιακό στην Συρία κάνοντας ταυτόχρονα και μια επίδειξη δυνάμεων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, στην ουσία όμως δεν θα σταματήσει εκεί και θα συνεχίσει το «έργο της» θέλοντας να εδραιώσει τα συμφέροντα των χωρών αυτών,  στην Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια, και την βόρεια  Αφρική από τον ενεργειακό τομέα έως το εμπόριο και την πολιτική .

Η σχηματοποίηση ενός αντιπάλου δέους απέναντι στην  δύση και το ΝΑΤΟ θα αλλάξει άρδην το παγκόσμιο χάρτη,  και θα φέρει αντιμέτωπους δύο κόσμους. Αυτόν που ευρίσκεται στην «δύση του» δηλαδή το ΝΑΤΟ,  και της νέας « Ανατολικής συμμαχίας» που προέρχεται από χώρες που ευρίσκονται σε συνεχή άνοδο σε όλους τους τομείς.

Έτσι συνέβαινε πάντοτε στην ανθρώπινη ιστορία , η αναδυόμενη δύναμη συγκρούονταν πάντα με την καταρρέουσα , δημιουργώντας αναταράξεις με  μεγάλους και πολύχρονους πολέμους με χιλιάδες θύματα.

Οι σύμβουλοι της κινεζικής Υπηρεσίας Διεθνούς Στρατιωτικής Συνεργασίας, συναντήθηκαν στη Δαμασκό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με τον Σύρο υπουργό Άμυνας Fahad Al Jasem Frej.

Σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ τους, ενώ  συμφωνήθηκε  το Πεκίνο να παρέχει στρατιωτική εκπαίδευση και  ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Συρία.


Το «ζουμί της ιστορίας» είναι ότι το ήμισυ της διακίνησης του παγκόσμιου πετρελαίου και του φυσικού αερίου, διέρχεται από την  Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα στο Ιράν, το Ιράκ και την Σαουδική Αραβία, από χώρες που ευρίσκονται σε αντίθετες πλευρές στη συριακή σύγκρουση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου