Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μπροστά ο Ν.Τραμπ με 4 μονάδες της Χ.Κλίντον στην πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση μετά το debate

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σοκ προκάλεσαν στο επιτελείο της Χ.Κλίντον τα ευρήματα της πρώτης δημοσκόπησης αμέσως μετά το debate που δείχνουν τον Ν.Τραμπ να προηγείται nationwide (πανεθνικά) με 4 μονάδες διαφορά από την πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ.

Αποδείχτηκε δηλαδή ότι η Χ.Κλίντον ΔΕΝ κέρδισε στο debate όπως έντεχνα αμερικανικά, δυτικά και ελληνικά ΜΜΕ διέρρεαν την επόμενη ημέρα.

Αποδεικνύεται επίσης ότι οι διδικτυακές ψηφοφορίες ήταν αρκετά αξιόπιστες και ο κόσμος πείστηκε από τον Ν.Τραμπ

Συγκεκριμένα και ενώ πλησιάζει η δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση (9 Οκτωβρίου) και μετά τον σάλο που προκλήθηκε εκ νέου για την υγεία της Χίλαρι με αφορμή το ακουστικό που εντόπισε ο φακός στο αυτί της στη διάρκεια της πρώτης προεδρικής τηλεμαχίας δημοσκόπηση της εφημερίδας Los Angeles Times δείχνει ότι, μετά το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ ο Ν.Τραμπ προηγείται με 46,7% έναντι της Χίλαρι Κλίντον που έχει 42,6%. 

Άλλες λεπτομέρειες της δημοσκόπησης:

Ο Ν.Τραμπ κρατάει ανελλιπώς την πρωτιά στην συγκερκιμένη δημοσκόπηση από τις 13 Σεπτεμβρίου με την μεγαλύτερη διαφορά να έχει φτάσει στις 18 τις 6.7 μονάδες.

Το πιο ρευστό «μπλοκ» είναι αυτό κάτω των 35 ετών, οι οποίοι στήριζαν μερικές εβδομάδες πριν την Χ.Κλίντον με 10 μονάδες διαφορά αλλά μετά υποστήριξαν Τραμπ με 8 μονάδες διαφορά και τώρα με 5.5 μονάδες.

Σημειώνεται ότι εντοπίστηκε από την κάμερα της τηλεόρασης στο αυτί της πρώην ΥΠΕΞ ένα ακουστικό

«Η Χίλαρι Κλίντον ακούει καλά ή μήπως δεχόταν βοήθεια στο ακουστικό από την ομάδα της;» ήταν τα εύλογα και λογικά ερωτήματα κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου.

Είτε έτσι είτε αλλιώς πρόκειται για «φάουλ». Εάν έχει πρόβλημα υγείας δεν κάνει για πόρεδρος των ΗΠΑ, εάν πάλι δέχεται βοήθειες από συντονισμένη ομάδα εναντίον του Ν.Τραμπ πάλι δεν κάνει για πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου