Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Το Ιράκ ζήτησε αύξηση των αμερικανών στρατιωτών για τη «μάχη της Μοσούλης»


Το Ιράκ ζήτησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να αυξήσουν τον αριθμό των στρατιωτικών εκπαιδευτών και συμβούλων για τις προετοιμασίες για τη μάχη της Μοσούλης κατά των τρομοκρατών του ‘Ισλαμικού κράτους’.




Αυτό αναφέρει το «SalamNews» επικαλούμενο ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Ιρακινού πρωθυπουργού Χάιντερ αλ Αμπάντι.



Η μεγαλούπολη της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ έπεσε στα χέρια των τρομοκρατών το 2014 και έγινε για αυτούς  η λεγόμενη ‘πρωτεύουσα’ τους.



«Πραγματοποιήθηκαν διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με αίτημα της ιρακινής κυβέρνησης να αυξήσει τον αριθμό των αμερικανών εκπαιδευτών και συμβούλων υπό την αιγίδα της διεθνούς συμμαχίας,  προκειμένου να βοηθήσουν στην επικείμενη μάχη για την απελευθέρωση της Μοσούλης», αναφέρει το γραφείο Τύπου του Ιρακινού πρωθυπουργού στη σελίδα του στο Facebook.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση το αίτημα εγκρίθηκε και οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένονται να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις.



Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι Αμερικανοί δεν θα συμμετάσχουν στη ‘μάχη της Μοσούλης»  και μετά την απελευθέρωσή της, ο αριθμός τους θα μειωθεί πάλι.



Πηγές αναφέρουν ότι η επιχείρηση για την απελευθέρωση της Μοσούλης ενδέχεται να αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου.


http://www.echedoros-a.gr/2016/09/blog-post_632.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου