Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Βουλγαρία: «Είναι δυνατόν να χορηγούν 500 ευρώ σε πρόσφυγα και όχι στους συνταξιούχους;»


Περισσότεροι  από 100 άνθρωποι διαδήλωσαν στο  χωριό Μπουγιάνοβο της επαρχίας Έλχοβο μετά από την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου να δημιουργήσει ένα κέντρο προσφύγων στο χωριό τους.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι διαμαρτυρίες έγιναν από τους κατοίκους του χωριού καθώς και από το Γιάμπολ, Σλίβεν και Μπουργκάς.«Πως είναι δυνατόν να γίνεται δαπάνη € 500 για τη συντήρηση του κάθε πρόσφυγα και δεν μπορούν να δώσουν το ίδιο ποσό στους συνταξιούχους;», είπε ένας από τους διαδηλωτές στη βουλγαρική τηλεόραση BTV.Οι διαδηλωτές ήταν αγανακτισμένοι  και δήλωσαν ότι «δαπανήσαμε δισεκατομμύρια λέβα για την κατασκευή του φράχτη και τώρα υποδεχόμαστε με ανοικτές αγκαλιές τους πρόσφυγες. Είναι λογικό αυτό;».Σύμφωνα με τα σχέδια, σε μια πρώην στρατιωτική μονάδα στο Μπογιάνοβο θα τοποθετηθούν περίπου  50 μεταλλικά εμπορευματοκιβώτια  για την προσωρινή στέγαση των προσφύγων.
Το χωριό έχει περίπου 500 κατοίκους και οι πρόσφυγες- μετανάστες,  που πρόκειται να φιλοξενηθούν υπολογίζονται σε 2.000, όπως σημειώνεται.

http://www.echedoros-a.gr/2016/10/500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου