Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Αυστριακό δημοσίευμα: Επικίνδυνη η αποστολή ειδικών ασύλου στα ελληνικά νησιά…


Η αυστριακή εφημερίδα ‘Krone’ αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εκτιμά ότι η κατάσταση στα ελληνικά νησιά, προφανώς, είναι τόσο ασταθής που σκέφτονται να στείλουν ειδικούς σε θέματα ασύλου εκεί.





Υπάρχει το ενδεχόμενο προβλημάτων στο προσωπικό της ΕΕ, των φορέων και των οργανώσεων με αντικείμενο την παροχή βοήθειας, σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο στις Βρυξέλλες, δημοσιεύθηκε από την «Der Spiegel», το Σάββατο.




Σημειώνεται- γράφει το αυστριακό δημοσίευμα- ότι τα στρατόπεδα προσφύγων στα ελληνικά νησιά είναι υπερπλήρη- με σχεδόν 16.000 πρόσφυγες και μετανάστες, δύο φορές περισσότεροι από όσους είναι προγραμματισμένα να φιλοξενήσουν.



Τη Δευτέρα που πέρασε υπήρξαν ταραχές. Ορισμένοι από τους μετανάστες διαμαρτυρήθηκαν για τον μακρύ χρόνο παραμονής τους για να εξετασθεί το άσυλο που είχαν αιτηθεί. Έκαψαν  χώρους παραμονής και προχώρησαν σε βιαιότητες.  Στο νησί της Χίου υπήρξαν παρόμοιες εκδηλώσεις.



Είναι σημαντικό να ειπωθεί- σημειώνει το κείμενο- ότι στα ελληνικά νησιά αυξάνεται αργά, αλλά σταθερά, ο αριθμός των προσφυγομεταναστών.



Μέρα με τη μέρα δεκάδες άνθρωποι φεύγουν παράνομα από την Τουρκία, παρά τη συμφωνία για επιστροφή των προσφύγων πίσω στην Τουρκία, που συνάφθηκε από την ΕΕ και την Τουρκία, όμως οι πρόσφυγες ή μετανάστες, προσπαθούν για να κάνουν μία αίτηση ασύλου.



Και αυτή η επεξεργασία των αιτήσεων εξακολουθεί να υστερεί- από την έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού,  για ένα θέμα που η ΕΕ έχει υποσχεθεί να βοηθήσει την Ελλάδα, γράφει η αυστριακή εφημερίδα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/10/blog-post_566.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου