Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Σ.Αραβία: Συνελήφθησαν οχτώ μαχητές του ISIS - Φέρεται να σχεδίαζαν δολοφονίες και βομβιστική επίθεση με αυτοκίνητο


Στη σύλληψη τουλάχιστον οχτώ μαχητών, οι οποίοι φέρεται να σχεδίαζαν δολοφονίες και βομβιστική επίθεση με αυτοκίνητο προχώρησε η Σαουδική Αραβία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, ενώ οι αρχές αναζητούν και άλλους συνεργούς.

Ανακοίνωση του υπουργείου ανέφερε πως στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ύποπτοι ως μέλη του Ισλαμικού Κράτους που σχεδίαζαν δολοφονίες αξιωματούχων ασφαλείας στον τομέα Σάκρα, βόρεια της πρωτεύουσας Ριάντ.

Άλλοι μαχητές σχεδίαζαν επιθέσεις σε πολίτες στην ανατολική πόλη Κατίφ και μια επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο εναντίον της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που επισκέπτεται τη χώρα, σε ένα στάδιο στη δυτική πόλη-λιμάνι Τζέντα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως στους οκτώ συλληφθέντες περιλαμβάνονται δύο Πακιστανοί, ένας Σύρος και ένας Σουδανός.

Οκτώ Σαουδάραβες και ένας πολίτης του Μπαχρέιν περιλαμβάνονται στους υπόπτους που καταζητούνται, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου