Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μ.Ομπάμα «δένει» τον Ν.Τραμπ σε κρίση με τη Ρωσία: Ανακοίνωσε την απέλαση 35 Ρώσων διπλωματών!


Στα ύψη ανεβαίνει το θερμόμετρο στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας με τον νυν Αμερικανό πρόεδρο να επιχειρεί να «κληρονομήσει» στον διάδοχό τους Ντόναλντ Τραμπ ια θερμή κρίση με την Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα και με φόντο τις αιτιάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης για ανάμιξη της Μόσχας σε κυβερνοεπιθέσεις κατά τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου αλλά και «μόχλευσης» των αποτελεσμάτων η διοίκηση Ομπάμα  διέταξε την απέλαση 35 Ρώσων διπλωματών από την Ουάσιγκτον και το Σαν Φρανσίσκο.

Οι Ρώσοι διπλωματικοί αξιωματούχοι έχουν χρονικό περιθώριο 72 ωρών για να αποχωρήσουν από το αμερικανικό έδαφος. Σύμφωνα με το RT κλείνουν επίσης και δύο ρωσικές ενώσεις σε Μέριλαντ και Νέα Υόρκη.

Παράλληλα ο Ομπάμα ανακοίνωσε και την εκδίωξη από τις ΗΠΑ πέντε ιδρυμάτων που σχετίζονται με ρωσικά συμφέροντα ή διατηρούν σχέσεις με την Μόσχα.

«Σε απάντηση της επιθετικής συμπεριφοράς της Ρωσίας απέναντι σε Αμερικανούς επισήμους αλλά και στην πραγματοποίηση κυβερνοεπιθέσεων με στόχο τις αμερικανικές εκλογές, οι κυρώσεις αυτές είναι ένα αναγκαίο αλλά και απαραίτητο μέτρο αντιδρώσης στις προσπάθειες α βλαφτούν τα αμερικανικά συμφέροντα σε παραβίαση των διεθνών νόμων και συνθηκών» είπε πιο συγκεκριμένα ο αμερικανός πρόεδρος ανακοινώνοντας τα μέτρα κατά της Ρωσίας.

«Όλοι οι Αμερικανοί πρέπει να είναι σε συναγερμό από τις ενέργειες αυτές  της Ρωσίας.

Η υποκλοπή δεδομένων και οι επιθέσεις στο διαδίκτυο θα μπορούσαν να γίνουν μόνο κατ΄ εντολή των υψηλότερων δυνατών κλιμακίων της ρωσικής κυβέρνησης», πρόσθεσε ο Μ.Ομπάμα.

«Επιπρόσθετα διπλωμάτες μας έχουν αντιμετωπίσει ένα πρωτόγνωρο επίπεδο0 παρενόχλησεων στην διπλωματικής μας αποστολή στη Μόσχα από Ρώσους υπεύθυνους ασφάλειας και αστυνομικούς όλο τον περασμένο χρόνο» σημείωσε  ο Αμερικανός πρόεδρος

Σύμφωνα με τον Ομπάμα τουλάχιστον 9 ρωσικές υπηρεσίες μεταξύ αυτών η GRU και η FSB θα αντιμετωπίσουν επίσης κυρώσεις από τις ΗΠΑ.

«Τέσσερις αξιωματούχοι της GRU και τρεις εταιρείες οι οποίες παρέχουν υλικοτεχνική υποδομή και υποστήριξη στις κυβερνοεπιθέσεις της GRU είναι επίσης μέσα στην μαύρη λίστα», είπε ο Ομπάμα.

Τραμπ για κυρώσεις: «Να συνεχίσουμε τη ζωή μας»

Στο μεταξύ εχθές ο νέος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε δώσει το δικό του στίγμα αναφορικά με τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας.

«Νομίζω ότι οφείλουμε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά» είπε ο Τραμπ από την Φλόριντα, με τον γνωστό μάνατζερ αγώνων πυγμαχίας Don King  στο πλευρό του λέγοντας επίσης πως έχει αμφιβολίες για το ποιος τελικά έκανε τελικά τις κυβερνοεπιθέσεις στο Δημοκρατικό Κόμμα.

«Νομίζω ότι οι υπολογιστές έχουν περιπλέξει πολύ την καθημερινή ζωή μας. Ζώντας στην εποχή των υπολογιστών κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι πραγματικά συμβαίνει» συμπλήρωσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου