Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αντίποινα για τις αμερικανικές κυρώσεις προανήγγειλε το Κρεμλίνο


Οι κυρώσεις που επέβαλαν οι  ΗΠΑ στη Ρωσία πλήττουν τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, ανέφερε ο  εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, προαναγγέλοντας αντίποινα μετά  από την απόφαση της Ουάσινγκτον για την απέλαση 35 Ρώσων αξιωματούχων.

Όπως  ανέφερε ο κ. Πεσκόφ, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα δώσει  εντολή να επιβληθούν «κατάλληλα» αντίποινα στις αμερικανικές κυρώσεις,  οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την απέλαση 35 διπλωματών που η Ουάσινγκτον  θεωρεί κατάσκοπους.

Ο  κ. Πεσκόφ είπε επίσης ότι η Μόσχα αμφιβάλλει για την αποτελεσματικότητα  που μπορούν να έχουν τέτοιου είδους μέτρα καθώς η σημερινή κυβέρνηση  των ΗΠΑ παραδίδει την εξουσία σε τρεις εβδομάδες. Πέραν των  απελάσεων η Ουάσινγκτον μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι κλείνουν δύο ρωσικά  κτηριακά συγκροτήματα στη Νέα Υόρκη και στο Μέριλαντ.

Καζάτσεφ: Ενέργεια «πολιτικών πτωμάτων»

Οι  κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία από τις ΗΠΑ αποτελούν τον  «επιθανάτιο ρόγχο πολιτικών πτωμάτων», υποστήριξε ο Κονσταντίν Καζάτσεφ, πρόεδρος της επιτροπής διεθνών σχέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας  (Άνω Βουλή) της Ρωσίας, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων RIA  Novosti.

«Η απερχόμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει λόγο, ούτε  πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να προχωρά σε τόσο δραστικά και καταστροφικά  βήματα στις διμερείς σχέσεις με τη Ρωσία», έκρινε ο Καζάτσεφ.

Οι  κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ στη Ρωσία βλάπτουν την αποκατάσταση των  διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ανέφερε εξάλλου ο αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Κονσταντίν Ντολγκόφ, χαρακτηρίζοντας αντιπαραγωγικές τις κυρώσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου