Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Βρετανία: H απειλή για δημοψήφισμα στη Σκωτία δημιουργεί «περιττή αβεβαιότητα και διχασμό»


Η απειλή για τη διεξαγωγή ενός νέου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας δημιουργεί περιττή αβεβαιότητα και διχασμό, υποστήριξε σήμερα ένας εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης. Η δήλωση αυτή έγινε σε απάντηση στα ρεπορτάζ βρετανικών μέσων ενημέρωσης ότι οι Σκωτσέζοι εθνικιστές ετοιμάζονται να ζητήσουν να διεξαχθεί και πάλι δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία.

"Το ερώτημα δεν είναι αν μπορεί να γίνει δεύτερο δημοψήφισμα αλλά αν θα έπρεπε να γίνει. Και η σαφής απάντηση είναι όχι", τόνισε ο εκπρόσωπος.

"Ο λαός της Σκωτίας έλαβε την απόφαση να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2014 και όλες οι ενδείξεις αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι οι Σκωτσέζοι δεν θέλουν άλλο δημοψήφισμα", πρόσθεσε.

"Η απειλή (για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος) δημιουργεί περιττή αβεβαιότητα και διχόνοια", κατέληξε.

Η εφημερίδα Times ανέφερε ότι η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Theresa May προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο προκήρυξης νέου δημοψηφίσματος στη Σκωτία. Το 2014 οι Σκωτσέζοι είχαν απορρίψει την ανεξαρτητοποίησή τους. Το θέμα όμως επανήλθε μετά το δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν η Σκωτία ψήφισε συντριπτικά υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου