Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

E. Νοβότνι: «Η ΕΚΤ δεν πρόκειται να αλλάξει πορεία για φέτος»


Ο Έβαλντ Νοβότνο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ δήλωσε την Πέμπτη πως «Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχει εν πολλοίς καθορίσει την πορεία της πολιτικής της για φέτος και δεν υπάρχει ανάγκη να την αλλάξει εκτός κι αν η ανοδική πορεία της οικονομίας της Ευρωζώνης αποδειχθεί ότι έχει διάρκεια».

Ερωτηθείς εάν οι αγορές ερμήνευσαν ορθώς τις τελευταίες κατευθύνσεις πολιτικής της ΕΚΤ, ο Νοβότνι δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Η στρατηγική για το 2017 έχει σε μεγάλο βαθμό καθοριστεί και κατά την άποψή μου δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθούμε από αυτή».

Η κεντρική τράπεζα πρέπει να ενεργήσει με σταθερό χέρι με βάση τα οικονομικά θεμελιώδη που θα πρέπει να εξεταστούν στενά για τη βιωσιμότητά τους, δήλωσε ο Νοβότνι που είναι επίσης επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου