Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Τ. Πετρόπουλος: «Η εισπραξιμότητα των ασφαλιστικών εισφορών έχει αυξηθεί στο α' τρίμηνο του 2017»


«Η εισπραξιμότητα των ασφαλιστικών εισφορών έχει αυξηθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2017 και ήδη έχουμε ένα πλεόνασμα πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, κάνοντας λόγο για «αναπτυσσόμενη αντικυβερνητική προπαγάνδα».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη στην Πάτρα, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε ότι «υπάρχουν τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου που μιλούν για μία μεγάλη τρύπα και ένα τεράστιο έλλειμμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε βελτίωση της επισπραξιμότητας, έχουμε πλεόνασμα αντί για έλλειμμα και αυτό θα επιβεβαιωθεί, τόσο στη συνέχεια όσο και στο κλείσιμο του εξαμήνου».

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης σημείωσε ότι «αυτοί που εμφανίζουν ειδήσεις ότι τάχα οδηγείται σε κατάρρευση το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, αποκρύπτουν ότι λείπουν από τα έσοδα του ΕΦΚΑ οι εισφορές του Δημοσίου, οι οποίες ακόμα δεν έχουν καταβληθεί» και πρόσθεσε: «Αντί λοιπόν να πουν αυτό, λένε το αντίθετο, ότι τάχα δηλαδή έχει εισφέρει το Δημόσιο παραπάνω ποσά, μη οφειλόμενα, για να δείξει δήθεν ο ΕΦΚΑ μεγαλύτερη εισπραξιμότητα προς παραπλάνηση τάχα του λαού μας. Όταν θα εισπράξουμε και τις εισφορές από το Δημόσιο, οι οποίες ακόμα δεν έχουν καταβληθεί, είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα στο ισοζύγιο θα είναι ακόμα καλύτερα στο πρώτο εξάμηνο του 2017».

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου