Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν τον 25 ετών ανταποκριτή του δικτύου Russian Today


Μία ακόμη τραγωδία που αγγίζει και τον κόσμο της δημοσιογραφίας, έλαβε χώρα στη Συρία.Ισλαμιστές σκότωσαν τον μόλις 25 ετών ανταποκριτή του δικτύου Russian Today, ενώ τραυματίστηκε και ο καμεραμάν που τον συνόδευε.

Ο Καλέμπ Αλκατέμπ κάλυπτε το ρεπορτάζ για την επέλαση του συριακού στρατού στην επαρχία Χομς. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μόλις πρόσφατα είχε συνάψει συμφωνία συνεργασίας με το ρωσικό δίκτυο, μεταδίδοντας σημαντικότατες πληροφορίες από το μέτωπο του πολέμου.

Η τελευταία ζωντανή ανταπόκρισή του από την πόλη αλ Σούκνα ήταν μόλις πριν από έξι ώρες. Το τελευταίο του σχόλιο, το οποίο ανέβασε στο Facebook, μαζί με την ένδειξη από το google earth της τοποθεσίας που βρισκόταν, ήταν... «ω Θεέ μου». Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του και μόλις πριν λίγη ώρα πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Εκτός από τον 25χρονο πολεμικό ανταποκριτή, από τον βομβαρδισμό των Ισλαμιστών τραυματίστηκε και ο καμεραμάν που τον συνόδευε, Μουουτάζ Γιακούμπ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο Γιασκούμπ δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου