Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Βόμβα από τον πρωθυπουργό της Εσθονίας: «Οι ΗΠΑ θα μας δώσουν αντιπυραυλικά συστήματα Patriot»


Στο ενδεχόμενο να αναπτυχθούν στην Εσθονία αντιπυραυλικά συστήματα Patriot αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς από το Ταλίν...

χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, όπως ανακοίνωσε ο οικοδεσπότης του, ο πρωθυπουργός Γιούρι Ράτας. «Μιλήσαμε για το θέμα σήμερα, όμως δεν αναφέραμε ούτε την ημερομηνία ούτε την ώρα» είπε ο Ράτας στο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ERR.

«Συζητήσαμε για τα (ρωσικά) γυμνάσια κοντά στα σύνορα με την Εσθονία (…) Και τον τρόπο που η Εσθονία, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ πρέπει να τα παρακολουθούν και να ανταλλάσσουν πληροφορίες» τόνισε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Εσθονίας.

Από την πλευρά του ο Μάικ Πενς περιορίστηκε σε γενικόλογα: «Ο πρόεδρος Τραμπ με έστειλε στην Ευρώπη με ένα πολύ απλό μήνυμα. Ότι το "πρώτα η Αμερική" δεν σημαίνει "μονάχα η Αμερική"», σημείωσε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην ειδική απεσταλμένη του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News. «Το μήνυμά μας στις χώρες της Βαλτικής και το μήνυμά μου κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στη Γεωργία και το Μαυροβούνιο θα είναι το ίδιο: προς τους συμμάχους μας εδώ στην ανατολική Ευρώπη, εμείς είμαστε μαζί σας, βρισκόμαστε στο πλευρό σας για τη διασφάλιση των ελευθεριών. Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε στο πλευρό σας».

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ενώπιον των δημοσιογράφων την προσήλωση της Ουάσιγκτον στο άρθρο 5 του συμφώνου του ΝΑΤΟ- μια επίθεση εναντίον ενός μέλος της Συμμαχίαςς θεωρείται μια επίθεση εναντίον όλων- και συνεχάρη την Εσθονία για την παρουσία των στρατιωτικών της στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, υπενθυμίζοντας ότι αυτή η χώρα είναι ένα από τα έξι μέλη του ΝΑΤΟ που εκπληρώνουν τον στόχο του 2% του ΑΕΠ για τις δαπάνες στην άμυνά τους.

Σε σχεδόν κάθε του απάντηση, ο Πενς αναφερόταν στον πρόεδρο Τραμπ. Ακόμα κι όταν αντήλλαξε χειραψίες με πολίτες σε πλατεία του ιστορικού κέντρου του Ταλίν, το έκανε. Όταν τον χαιρέτισε ένας Γάλλος τουρίστας, του θύμισε την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στο Παρίσι για τους εορτασμούς της 14ης Ιουλίου, ενώ όταν συνάντησε έναν Πολωνό, του επισήμανε την επίσκεψη Τραμπ στη Βαρσοβία.

Η Εσθονία είναι ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του Πενς στην περιοχή, με στόχο να καθησυχάσει τις τρεις χώρες της Βαλτικής, που συνορεύουν με τη Ρωσία κι ελπίζουν στην ενίσχυση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας. Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή από την Εσθονία, η ανάπτυξη στην επικράτειά τους των αντιπυραυλικών συστοιχιών  Πάτριοτ αποτελεί έναν από τους στόχους των τριών χωρών της Βαλτικής (Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία).

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚ.ΤΡΑΠΕΖΑΣ: Η χώρα σας έχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλλευτα !




    Η ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

    Για πρώτη φορά η πρώην γενική νομική σύμβουλος της παγκοσμίου τραπέζης η κυρία Καρεν Χιουντς μιλά σε ελληνικό Μ.Μ.Ε και μας αποκαλύπτει οτι όντως σιωνιστές τραπεζίτες έχουν υπό τον έλεγχο τους την παγκόσμια τράπεζα και οτι το παγκόσμιο καταπίστευμα ειναι υπαρκτό και μέσα σε αυτό η χώρα μας εχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλευτα.



    Μας μιλά επίσης για την συνθήκη του Μπρέντον Γουντς και για το πως δημιούργησαν χρέη εκ του μη όντος στα κράτη οι σιωνιστές τραπεζίτες για να ελέγχουν παρασκηνιακά τα κράτη δια των χρεών.... τα λεγόμενα της Καρεν Χιουντς σε αυτήν την συνέντευξη ορόσημο κυριολεκτικά ανοίγουν καινούργιους δρόμους γνώσης για όλους μας.



    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/07/blog-post_90.html

    ellaniapili.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τέλος της Ορμήνιας …



    Μια μεγάλη έννοια που τείνει στο να χαθεί γιατί έτσι θέλησαν οι άρχοντες του νέου κόσμου !
    Μεγαλώσαμε με Ορμηνιες από τους μεγαλύτερους μας , μάθαμε να ξεχωρίζουμε το σωστό από το λάθος μέσα από την εμπειρία των παλαιών !

    Η Ορμήνια δινόταν πάντα με αγάπη , αν δεν είχες αγάπη δεν μπορούσες να Ορμηνευσεις ενα νεο παιδί , το εγγόνι σου , το γιο σου …!
    Η ορμήνια δίνεται πάντα και μόνο με αγάπη αν δεν υπάρχει αυτη τότε η ορμήνια γινεται χειραγώγηση ..!
    Αν η αγάπη ειναι ανυπαρκτη καμία συμβουλή η ορμήνια δεν είναι δυνατή , δεν ειναι καθαρή άνευ συμφέροντος η απώτερου σκοπού !

    Σήμερα μας ορμηνεύουν τα κανάλια , οι πολιτικοί , τα κοινωνικά δίκτυα , ..η πληροφορία έγινε απρόσωπη και η συμβουλή άνευ συναισθήματος !

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/07/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή