Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Διάσημος παίκτης του Ράγκμπι συγκέντρωσε 1,5 εκατ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεΐ


Ο τυφώνας Χάρβεϊ χτύπησε με σφοδρότητα τις αμερικανικές ακτές, προκαλώντας στο Χιούστον και άλλες πόλεις και περιοχές, το απόλυτο χάος. Ενώ η μανία της φύσης εξακολουθεί να ξεσπά στην αμερικανική ήπειρο, η επόμενη μέρα αποτελεί ένα ζητούμενο, καθώς τα προβλήματα είναι τεράστια και χιλιάδες άνθρωποι θα χρειαστούν βοήθεια.

Ο διάσημος αθλητής της ομάδας Ράγκμπι του Χιούστον, J.J.Watt, ανακοίνωσε την Τρίτη την πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει 1,5 εκατ. δολάρια για τα θύματα και τους πληγέντες του μεγάλου αυτού καιρικού φαινομένου.

Ο ίδιος έδωσε πρώτος το παράδειγμα, βάζοντας στον λογαριασμό 100.000 δολάρια από τα δικά του χρήματα. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω των social media, το ποσό που έβαλε ως στόχο συγκεντρώθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και πλέον ο στόχος είναι τα 2 εκατ. δολάρια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου