Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Η Β. Κορέα έτοιμη να προχωρήσει σε νέα πυρηνική δοκιμή στις αρχές Σεπτεμβρίου


Στις 9 Σεπτεμβρίου ή νωρίτερα πρόκειται η Βόρεια Κορέα να προχωρήσει σε πυρηνική δοκιμή εκτιμούν οι αμερικανικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα τα συστήματα παρατήρησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων έχουν παρατηρήσει έντονη δραστηριότητα στις υπόγειες εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιείται η ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας, η οποία μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 5 πυρηνικές δοκιμές.

Η νέα πυρηνική δοκιμή πρόκειται να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους στις αμέσως επόμενες ημέρες καθώς αυτή ήταν να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Απρίλιο αλλά καθυστέρησε κατόπιν πιέσεων από την Κίνα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου