Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Πλήρως αόρατα τα F-35 για την ελληνική αεράμυνα;


Νότια και κατά μήκος της Κρήτης με κατεύθυνση από τα δυτικά προς τα ανατολικά-νοτιοανατολικά, πέρασαν τα δύο νέα μαχητικά αεροσκάφη 5ης γενιάς F-35 «Adir»  της ισραηλινής Αεροπορίας με κατεύθυνση το Ισραήλ.

Τα αεροσκάφη δεν εντοπίστηκαν από κανένα ελληνικό ραντάρ της περιοχής και ειδικά από το ραντάρ της Ζήρου στην Κρήτη (3ο ΚΕΠ), το οποίο ελέγχει το νότιο τομέα της ελληνικής αεράμυνας! 

Η πτήση εντός του ελληνικού FIR διήρκεσε περί τα 45' και οι Ισραηλινοί είχαν ενημερώσει την ελληνική πλευρά, όπως τυπικά προβλέπεται και είχε δοθεί η άδεια διέλευσης.

Παρ'όλα αυτά τα μαχητικά επιβεβαιώνοντας τον stealth χαρακτήρα τους, δεν εντοπίστηκαν σε κανένα σημείο της πτήσης, πέρα από αυτό που για λόγους ασφαλείας είχαν ανοίξει "ανακλαστήρες".

Ενα καλό μάθημα, σίγουρα για το τι μέλλει γενέσθαι στο Αιγαίο σε οκτώ μήνες από σήμερα.

Τα ισραηλινά μαχητικά προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Nevatim του Ισραήλ, ανεβάζοντας τον αριθμό των μαχητικών του τύπου που έχουν παραδοθεί στην ισραηλινή Αεροπορία σε επτά.

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αναμένεται η ένταξη στον αεροπορικό στόλο του Ισραήλ άλλων δύο μαχητικών F-35I στη μοίρα «Golden Eagle».

Τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί επιθεώρηση που θα καθορίσει εάν θα κηρυχθεί η μοίρα που επιχειρεί με αεροσκάφη μειωμένης παρατηρησιμότητας (stealth) σε κατάσταση αρχικής επιχειρησιακής ικανότητας (IOC: Initial Operation Capability), ένα χρόνο μετά την έναρξη παραλαβής τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου