Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

4 άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών στη Λάρισα


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν στήσει «καραούλι» έξω από ένα σπίτι στη Λάρισα, ύστερα από πληροφορίες που είχαν για διακίνηση σκληρών ναρκωτικών. Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να επέμβουν και αυτό συνέβη όταν ο 33χρονος Αλβανός βγήκε έξω από την πόρτα του σπιτιού. Οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες και συνέχισαν την έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού.              
Στο σπίτι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή δύο Έλληνες ηλικίας 35 και 52 χρόνων και ένας 44χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς από αυτούς ο 33χρονος είχε προμηθευτεί μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 10,7 γραμμαρίων, μία ακόμη με μικροποσότητα βουπρενορφίνης και δύο χάπια άγνωστης σύστασης που εστάλησαν για ανάλυση.
Ακόμη, κατασχέθηκαν έξι κάλυκες πυροβόλου όπλου που παραδόθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. 
Στην Ορεστιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της  Ασφάλειας ένας 23χρονος Έλληνας μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,4 γραμμαρίων, αλλά και μια σιδερογροθιά, 19 κροτίδες, τρεις φωτοβολίδες, ένα καπνογόνο και μια συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εξωσχολικού αθλητισμού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου